Krajnje nejubilarni, ali prvi u ovoj godini, 24. siječnja će se održati 31. Marketing Meetup. I odmah idemo udarno, s predavanjem koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i predavanjem koje nije za one koji vole finu riječ.

Native’ oglašavanje: Kako složiti sadržaj koji vam adblockeri, a ni zdrav razum neće blokirati!

Dok se mnogi mediji kunu u nativno oglašavanje; mnoge marketingaše od njega jednostavno boli glava. Od satnice koja ne pokriva planiranje nativnog oglašavanja, do medija koji podrazumjevaju da se radi o istoznačniji za tzv. promo tekstove, gdje je zapravo native u 2018. na hrvatskom tržištu, a gdje u svijetu?

Ivan Brezak Brkan je osnivač i glavni urednik Netokracije koju je osnovao 2009. Svoj novinarski rad započeo je u poslovnim i tehnološkim medijima poput Buga, Lidera i TechCruncha, a kao savjetnik je u polju digitalnog marketinga i društvenih mreža radio za brendove poput Microsofta, Kolektive i Vichyja. Forbes ga je prozvao “aristokratom s neta” u svom posebnom prilogu o “Generaciji 2013.” koja “ne mari za državne granice i niže uspjeh za uspjehom”.
Kao predavač i mentor Ivan je surađivao s konferencijama i organizacijama Hubraum, Seedcamp, Eleven, Shift Split, How to Web i drugim, a direktor je Netokracijinih vlastitih konferencija RockPaperStartups i OMGcommerce. Član je Komisije za nove medije Hrvatskog olimpijskog odbora.


PRIJAVA

*Prijave su obavezne!* Upad na #MarketingMeetup je FREE ali vas molim da odgovorno RSVPate (Yes/NO). Thx

Hashtag #mmzg

Facebook page. (https://www.facebook.com/marketingcroatia/?fref=ts)

Vidimo se!