Prof. dr.sc. Ana Tkalac Verčič izabrana je za novu predsjednicu Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ). Na tom mjestu će zamijeniti mr.sc. Aleksandru Kolarić koja je udrugu vodila proteklih šest godina. Hrvatska udruga za odnose s javnošću, s više od pet stotina članova, danas je najvažnije stručno središte komunikacijskih profesionalaca u Hrvatskoj.

Novoizabrana predsjednica izjavila je da će program udruge biti usmjeren podizanju razine profesionalizma struke i etičnoj komunikaciji u javnom prostoru.

Na mjesto zamjenice predsjednice HUOJ-a izabrana je Andreja Barberić.

Za članove Upravnog odbora izabrani su Igor Ćutuk, Marina Burazer i Elena Wolspreger Dolezil, a za članove Nadzornog odbora su Vlatka Škorić, Aleksandra Kolarić, Marina Halužan, Dunja Bua Maričević i Ermina Duraj, dok su u Sud časti izabrani Andreja Pavlović, Dražena Lejo, Dražen Dretar, Tina Puhalo Grladinović i Vlatka Vučić Marasović.

Za voditeljicu Dalmatinske podružnice HUOJ-a izabrana je Vlatka Vučić Marasović, a za tajnicu je izabrana Senka Bilać. Voditeljica Dubrovačke podružnice postala je Karla Labaš, a Primorsko – istarske Lidija Blažević Pajdaš, dok je Danijela Bradamante izabrana za tajnicu ove podružnice.

Nakon objave privremenih rezultata izbora na mrežnoj stranici HUOJ-a teku rokovi za prigovore od 48 sati. Prigovori se podnose Izbornom povjerenstvu, koje ih mora riješiti u propisanom roku.  Konačni rezultati izbora bit će utvrđeni nakon isteka rokova za prigovore i žalbe.

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 17. 11. 2017.
Sljedeći članakPredstavljanje prvog vodiča za poduzetnički uspjeh obilježiti će ovogodišnji Svjetski dan poduzetnica
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.