Agencija Komunikacijski laboratorij je za projekt Jameson Secret Event osvojila treće mjesto u kategoriji događaj godine na međunarodnoj dodjeli nagrada Eventiada IPRA Golden World Awards.

Eventiada IPRA Golden World Awards 2017

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Eventiada IPRA Golden World Awards 2017. održanoj u Moskvi, projekt Jameson Secret Event osvojio je treće mjesto u kategoriji događaja godine. Uz Jameson, nominirani su bili i Kentucky Fried Chicken (KFC) s događajem KFC Battle, LEGO Star Wars. Eurasian Orthopedic Forum, Vekovoy festival, Holidays in Saint-Petersburg i City project PRONoyabrsk.

„Velika je stvar izboriti se za nagradu među projektima s najvećih tržišta i u konkurenciji iz cijele istočne Europe. Biti priznat od strane IPRA-e cilj je kojeg imaju svi profesionalci u odnosima s javnošću. Posebno je bilo zanimljivo pogledati radove s ruskog tržišta – koncepti su slični onima koji se primjenjuju kod nas no izvedba kampanje je složenija zbog neusporedivo većeg tržišta“, izjavio je Krešimir Dominić, direktor planiranja i razvoja u Komunikacijskom laboratoriju.

Kriterije koje su pobjednički radovi morali zadovoljiti su usklađenost s međunarodnim standardima, inovativnost u pristupu, kvaliteta pri istraživanju, planiranju i egzekuciji te ostvareni rezultati. Jameson Secret Event prošle je godine osvojio i domaću strukovnu nagradu Attend dodijeljenu na RSVP festivalu.

Pobjedničke projekte proglasio je međunarodni IPRA GWA žiri sastavljen od međunarodnih članova odbora IPRA s predsjednikom IPRA-e Bartom de Vriesom kao predsjednikom žirija.

Eventiada Awards je jedno od najvećih komunikacijskih natjecanja u Istočnoj Europi koje od 2011. godine slavi međunarodne projekte implementirane od strane najvećih globalnih brendova i vodećih kompanija iz raznih zemalja Istočne i Jugoistočne Europe. Ove godine Eventiada Awards postali su regionalni partneri najveće globalne strukovne organizacije IPRA-e i IPRA Golden World Awards u Rusiji, Istočnoj i Jugoistočnoj Europi.

Više informacija o Eventiada Awards 2017. pronađite na službenoj web stranici.