Dobitnik Grand PRix-a 2017. u kategoriji odnosa s javnošću u nevladinu sektoru je Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri za projekt HUB 385: “Lansiranje i pozicioniranje HUB 385 centra inovacija”. Marko Valentić, savjetnik, za nevladin sektor kaže da je izazovan, kreativan, fleksibilan, snalažljiv i strpljiv.

“Lansiranje i pozicioniranje HUB 385 centra inovacija u domaćoj startup i ICT industriji uključivalo je bliski rad s klijentom u svim fazama razvoja i pokretanja. Cijeli smo projekt vodili po principu strateškog planiranja i korištenja alata i taktika koje najbolje odgovaraju postavljenoj strategiji i ciljevima, dok smo fleksibilnim pristupom novim inputima i promjenama te brzinom prilagodbe dodatno osvojili povjerenje klijenta. Znali smo da smo zajedno s klijentom odradili zahtjevan posao i drago nam je da su rezultati prepoznati”, razlog je prijave na natječaj Grand PRix koji nam je iznio Marko. Prvi osjećaj i misao kada su prozvani na svečanoj večeri kao dobitnici nagrade bio je: “Moram odmah javiti klijentu”.

Za Marka i Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri ova nagrada predstavlja priznanje stručne zajednice: “Mnogo nam znači nagrada, pogotovo s obzirom na veliki broj izvrsnih projekta te činjenicu da je konkurencija iz godine u godinu sve jača. Dodatno, nagrada djeluje stimulativno i na klijenta, kao potvrda njegova ulaganja u kvalitetnu komunikaciju. Dobivanje Grand PRixa dodatna je motivacija za planiranje i izvedbu sljedećih projekata. Poticaj je to za kolege, ali i klijente da još više ulažemo u vlastito obrazovanje i razvoj te da uvijek težimo kreativnim i efikasnim komunikacijskim rješenjima” objasnio je značenje nagrade te poručio kolegama: “Svakom novom projektu pristupajte kao da ćete ga prijavljivati za Grand Prix ili neku drugu strukovnu nagradu. Kvalitetna strategija preduvjet je uspjeha svake komunikacijske kampanje, uz fleksibilnost i sposobnost brze prilagodbe novonastalim situacijama. Jedno ne ide bez drugoga”.

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 5. 1. 2018.
Sljedeći članakNa HRT-u je započela tradicionalna dodjela najstarije domaće glazbene nagrade Music pub 
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.