Dodjelom godišnje nagrade „Mlada nada“ zaključena je 4. Studentska konferencija HUOJ-a. Nagrade su se dodjeljivale u tri kategorije: za diplomski rad, završni rad i komunikacijski plan.

Stručni žiri u sastavu Mirela Holy, predsjednica stručnog žirija, Zdeslav Milas, prodekan Visoke škole Edward Bernays, Igor Vukasović, direktor korporativnih komunikacija Addiko Bank, Manuela Šola, vlasnica agencije Komunikacijski laboratorij te Andreja Pavlović, direktorica društveno odgovornog poslovanja u Hauska & Partner Grupi, o najboljem radu iz svake kategorije odlučivao na temelju četiri kriterija: stručnost i ozbiljnost u pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost rada.

Nagradu „Mlada nada 2017.“ u kategoriji najbolji diplomski rad osvojila je Karolina Zelenika za „Važnost javnosti u strateškoj komunikaciji kulturnih institucija: primjer GDK Gavella“, mentorice Jelene Jurišić s Hrvatskih studija Za najbolji završni rad nagrada je pripala Marini Glumac za rad „Društvena odgovornost kao važan aspekt uspješnog poslovanja, mentorice Julie Perić s Ekonomskog fakulteta u Osijeku. U kategoriji komunikacijskih planova nagrađeni su Antea Anđelić, Dora Kušanić, Ines Marinčić i Vanio Smoković za „Uberi knjigu, dohvati prijateljstvo“, mentorice Matilde Kolić Stanić s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Nagrada za najbolji seminarski rad nije dodijeljena budući da su u toj kategoriji bila prijavljena dva rada, od minimalnih tri. Kako bi promijenili tu činjenicu te omogućili da se iduće godine za nagradu najboljeg seminarskog rada prijavi veći broj studenata, žiri je dodijelio zahvalnice Luki Šipiću i Magdaleni Denoni.
Na samom kraju nagrađeni studenti sudionicima konferencije prezentirali su svoj rad i dokazali zašto su baš oni zaslužili biti dobitnici nagrade  „Mlada nada 2017.“.

Pogledajte fotogaleriju na našoj Facebook stranici.

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 1. 12. 2017.
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 8. 12. 2017.
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.