Hrvatska udruga za odnose s javnošću i MediaNet provode istraživanje o stanju u struci odnosa s javnošću. Slično istraživanje provedeno 2013. godine.

Upitnik je dostupan na poveznici.

Pozivamo vas da ispunite upitnik i izrazite svoje mišljenje.

Rezultati će biti predstavljeni u panel raspravi s atraktivnim gostima, stručnjacima odnosa s javnošću, na Weekend Media Festivalu u Rovinju, od 21. – 24. rujna.

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju u istraživanju.

Podijeli objavu
Prethodni članakHND poziva medije da u slučajevima u kojima se čine kaznena djela budu svjesni svoje moći i odgovornosti
Sljedeći članakNajnovija europska inicijativa poboljšat će metode mjerenja vidljivosti digitalne kampanje
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.