Nakon završenog postupka prijava kandidatura za izbor u tijela HUOJ-a najavljujemo 2. sjednicu Izbornog povjerenstva koja će se održati u srijedu, 11. listopada 2017. godine u 16:30 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 u Zagrebu.

Na sjednici će Izborno povjerenstvo provjeriti pravovremeno zaprimljene prijave kandidatura te će nakon utvrđivanja valjanosti prijava donijeti Odluku o objavljivanju privremene kandidacijske liste te obavijestiti sve podnositelje kandidatura i redovito članstvo s pravom glasovanja o privremenoj kandidacijskoj listi.

Nakon isteka Pravilnikom određenog roka za podnošenje žalbi (48 sati od objave privremene kandidacijske liste), na svojoj 3. sjednici Izborno povjerenstvo će objaviti konačnu kandidacijsku listu zajedno s kratkim životopisima kandidata i kratkom objavom doprinosa kandidata Udruzi.

Rad Izbornog povjerenstva je javan te sukladno članku 11. Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a, ovime pozivamo članove Udruge koji su zainteresirani za prisustvovanje na sjednici u ulozi promatrača da svoj dolazak najave na izbori2017@huoj.hr.

Podijeli objavu
Prethodni članakHUOJ: O kriznom komuniciranju u Zadru i Splitu
Sljedeći članakHrvatska ima predstavnika u žiriju za najprestižniju europsku sponzorsku nagradu!
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.