Pozivamo Vas na predavanje Sekcije za društveno odgovorno poslovanje po nazivom „Društveno korisno učenje u akademskoj zajednici“ koje će u četvrtak 27. rujna s početkom u 17 sati održati Nina Vranešević Marinić, pomoćnica izvršnog direktora Instituta za razvoj obrazovanja (IRO), i Ria Bilić, voditeljica razvoja politika visokog obrazovanja u IRO-u, nevladinoj udruzi koja se bavi visokim obrazovanjem.

Govorit će se o ulozi i aktivnostima ove organizacije predane napretku visokog obrazovanja i stvaranju društva znanja, prvenstveno kroz provedbu nacionalnih i EU projekata te pružanje usluga informiranja i savjetovanja o mogućnostima studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

IRO broji 10 zaposlenika te 15 vanjskih suradnika i volontera te su kroz 12 godina proveli više od 250 projekata (među kojima je i izuzetno uspješan Sajam stipendija i visokog obrazovanja), a naglasak na ovom predavanju bit će stavljen i na interne i eksterne komunikacijske procese u ovoj nevladinoj organizaciji koji su ključni elementi u ostvarivanju njihove misije.

Predavanje se održava u prostorima HUOJ-a (Ilica 5, Oktogon), otvoreno je za sve zainteresirane uz obveznu prethodnu najavu na adresi info@huoj.hr.

Podijeli objavu
Prethodni članakKristian Novak: Nikada ne pišem da bi provocirao, a uvijek se netko srdi na mene
Sljedeći članakBrojni novinari solidarizirali se s predsjednikom HND-a Hrvojem Zovkom
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.