U pripremi je 4. Studentska konferencija i dodjela godišnje studentske nagrade “Mlada nada“, kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.

Dvodnevna konferencija održat će se 5. i 6. prosinca 2017. godine u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5, Zagreb. Drugog dana konferencije dodijelit će se i nagrade najboljim radovima pristiglim na natječaj Mlada nada.

Natječaj za prijavu radova bit će otvoren od 15. rujna do 25. listopada 2017. godine te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2016./2017. u kategorijama:

  • Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad
    Nagrada se dodjeljuje za najbolji seminarski rad iz područja odnosa s javnošću. Seminarskim radom smatra se rad koji je student izradio u sklopu studijskog programa, a za koji se smatra da predstavlja samostalnu stručnu obradu izabrane teme kojom student pokazuje teorijsko i praktično znanje kao i sposobnost samostalnog služenja literaturom.
  • Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad
    Nagrada se dodjeljuje za najbolji diplomski rad iz područja odnosa s javnošću. Pod diplomskim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka diplomskog studija.
  • Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan
    Nagrada se dodjeljuje za najbolji komunikacijski projekt iz područja odnosa s javnošću. Pod ovim se smatra autorski projekt koji je student samostalno izradio u sklopu nekog od kolegija tijekom studija.
  • Nagrada se dodjeljuje za najbolji završni rad iz područja odnosa s javnošću. Pod završnim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka preddiplomskog studija.

Uskoro više informacija!

Maja Vela
Glavna tajnica

Podijeli objavu
Prethodni članakNa početku nove školske godine Hrvatska radiotelevizija emitira posebnu emisiju Ima li što novo
Sljedeći članak3. PRESS Film Festival održati će se 1. i 2. rujna na temu “Izbjeglice i govor mržnje”
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.