Na sjednici Upravnog odbora HUOJ-a koja se održala u četvrtak, 18. siječnja 2018. u Upravni odbor jednoglasno su kooptirane dvije članice, Martina Mihordin i Dijana Vetturelli te sada Upravni odbor ima sedam članova.

Martina_Mihordin_500x500

Martina Mihordin je od 2005. godine glasnogovornica Državnog odvjetništva Republike Hrvatske (DORH), u početku kao stručna suradnica, a potom kao stručna savjetnica. Organizira i predaje na domaćim i inozemnim seminarima i radionicama za državne odvjetnike-glasnogovornike te je predavačica u programima Pravosudne akademije Ministarstva pravosuđa i Državne škole za pravosudne dužnosnike, a bila je i angažirani stručnjak za izradu strategija za odnose s javnošću dvaju inozemnih tužiteljstava. Sudionica je projekta „Jačanje integriteta javnog sektora“ Ministarstva uprave Republike Hrvatske. Certificirani je stručnjak za odnose s javnošću i voditeljica Sekcije za javni sektor HUOJ-a.

Dijana_Vetturelli_550x550
Dijana Vetturelli je vlasnica i direktorica tvrtke VETTURELLI proteklo je desetljeće posvetila kreiranju korporacijskih sponzorskih strategija koje su zamijećene i više puta nagrađene na međunarodnoj razini. Prije osnivanja tvrtke iskustva je stjecala u području marketinga, prodaje i definiranju razvojnih strategija u Robertu Boschu,  gdje je kao menadžerica radila u Njemačkoj, Austriji i Poljskoj. Odnosi s javnostima ju prate od prvog radnog dana te su bili pod djelokrugom njenih zaduženja tijekom cijelog poslovnog puta. Uža su joj specijalnost kreiranje strategija, a najveći izazov osmišljavanje i provedba održivih projekata te njihovo uklapanje u unutrašnju komunikaciju.
Podijeli objavu
Prethodni članakHUOJ: Pukovnik Davor Turković jedan je od finalista za Komunikatora 2018. godine
Sljedeći članak31. Marketing Meetup: Kako složiti sadržaj koji vam neće blokirati!
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.