Nakon što je Antonio Alvarez III preuzeo upravljanje koncernom, u svom prvom obraćanju predstavio je devet suradnika, a sljedeći dan pred novinare je izašla i nova glasnogovornica tima, Ivona Janjić, koja je do sada obnašala dužnost voditeljice projekata u marketingu Agrokora.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer marketing, a već je na drugoj godini studiranja započela svoj put u Konzumu. Do danas je prošla nekoliko različitih funkcija, a sudjelovala je u razvoju i provođenju aktivnosti te na raznim projektima iz područja marketinga. Promocija, odnosi s medijima, izrada komunikacijskih strategija, istraživanje tržišta te lansiranje novih proizvoda i usluga bile su samo neke od zadaća.

S 24 godine dobila je svoju prvu rukovodeću funkciju. S timom stručnjaka za IT i CRM sudjelovala je u implementaciji CRM rješenja, uspostavi kontakt centra te kreiranju komunikacijskih standarda za odnose s kupcima.

U svojoj karijeri koja traje već 10 godina, skoro devet je provela u Konzumu, a najviše iskustva je stekla upravo kao voditeljica projekata u marketingu Agrokora, gdje je od 2013. vodila tim od desetak zaposlenih.

Dodatnu edukaciju stekla je na raznim konferencijama i seminarima u zemlji te inozemstvu, a surađivala je i na raznim projektima iz područja marketinga.

U narednih nekoliko dana očekujemo još više informacija i to osobno od gospođe Janjić.

Podijeli objavu
Prethodni članakSvečano otvorena 15. PRO.PR konferencija
Sljedeći članakKrešimir Macan i Nikola Jelić preuzeli komuniciranje koncerna Agrokor
Luka Šipić
PRglas - dopisnik Luka je student druge godine Studija odnosa s javnošću i studija medija na Veleučilištu Vern'. Prva radna iskustva stekao je kao predsjednik Udruge Splite moj koja se bavila promocijom mladih neafirmiranih umjetnika. Specijalizirao se za event menadžment da bi potom počeo raditi kao sportski novinar za nekoliko portala. Na Narodnom Radiju prošao je praksu kao radijski producent, a onda je počeo raditi na portalu Index.hr kao sportski novinar. Nakon što je upisao fakultet postao je Community Manager za Booze&Blues bar Zagreb, a nakon pet mjeseci odlučio je već na prvoj godini studija potražiti praksu te je tako proveo dva mjeseca u agenciji Media Val. Na prvoj godini fakulteta imao je priliku sudjelovati u najvećem studentskom natjecanju Hult Prize Challenge, gdje je zajedno sa svojim timom u regionalnom finalu u Dubaiu predstavljao društveno poduzetničku ideju. Potom je izabran za Campus directora te je na Veleučilištu Vern' organizirao natjecanje na kojem se sudjelovalo 11 timova. Zanima ga krizno komuniciranje, a posebnu ljubav gaji i prema marketingu.