Nakon što je Antonio Alvarez III preuzeo upravljanje koncernom, u svom prvom obraćanju predstavio je devet suradnika, a sljedeći dan pred novinare je izašla i nova glasnogovornica tima, Ivona Janjić, koja je do sada obnašala dužnost voditeljice projekata u marketingu Agrokora.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer marketing, a već je na drugoj godini studiranja započela svoj put u Konzumu. Do danas je prošla nekoliko različitih funkcija, a sudjelovala je u razvoju i provođenju aktivnosti te na raznim projektima iz područja marketinga. Promocija, odnosi s medijima, izrada komunikacijskih strategija, istraživanje tržišta te lansiranje novih proizvoda i usluga bile su samo neke od zadaća.

S 24 godine dobila je svoju prvu rukovodeću funkciju. S timom stručnjaka za IT i CRM sudjelovala je u implementaciji CRM rješenja, uspostavi kontakt centra te kreiranju komunikacijskih standarda za odnose s kupcima.

U svojoj karijeri koja traje već 10 godina, skoro devet je provela u Konzumu, a najviše iskustva je stekla upravo kao voditeljica projekata u marketingu Agrokora, gdje je od 2013. vodila tim od desetak zaposlenih.

Dodatnu edukaciju stekla je na raznim konferencijama i seminarima u zemlji te inozemstvu, a surađivala je i na raznim projektima iz područja marketinga.

U narednih nekoliko dana očekujemo još više informacija i to osobno od gospođe Janjić.

Podijeli objavu
Prethodni članakSvečano otvorena 15. PRO.PR konferencija
Sljedeći članakKrešimir Macan i Nikola Jelić preuzeli komuniciranje koncerna Agrokor
Luka Šipić
PRglas – dopisnik Luka student je treće godine Studija odnosa s javnošću i studija medija na Veleučilištu Vern'. Rad u medijima započeo je kao sportski novinar na portalu Brodarica.net, da bi potom na Narodnom radiju završio praksu na poziciji radijskog producenta. Nakon odrađene prakse, radio je kao sportski novinar na portalu Index.hr. Iako je u početku bilo izgledno da će se baviti novinarstvom, odlučio je napraviti iskorak te je upisao Studij odnosa s javnošću i studij medija kako bi u potpunosti iskoristio svoj potencijal, što se kasnije pokazalo ispravnom odlukom. Sudjelovao je u globalnom natjecanju Hult Prize Challenge 2016., a u regionalnom je finalu u Dubaiju, zajedno sa svojim timom, predstavljao društveno-poduzetničku ideju na temu „Crowded urban spaces“. 2017. godine izabran je za Campus Directora na Veleučilištu Vern'. Potom je postao community manager za Booze&Blues bar. Iako je tek bio na prvoj godini, odlučio je potražiti praksu u PR sektoru te je proveo dva mjeseca na stručnoj praksi u agenciji Media Val. Zanima ga interno i krizno komuniciranje, sportski PR te marketing. U budućnosti mu je cilj usavršavanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina irazvoj napodručju odnosa s javnošću.