Visoka škola Kairos izdala je prvi hrvatski prijevod jednog od temeljnih djela u području odnosa s javnošću i masovnih medija, „Kristaliziranje javnog mišljenja“ Edwarda L. Bernaysa.

Bez obzira na godinu kada je napisana (1923.), „otac odnosa s javnošću“, Edward L. Bernays, u svojoj knjizi izvrsno objašnjava javno mišljenje, ciljnu javnost, principe grupe i stada sa stanovišta socijalne psihologije, važnost savjetnika za odnose s javnošću i njegove karakteristike, tehnike komunikacije s medijima te brojne druge teme i danas presudne za struku odnosa s javnošću i komuniciranje u području masovnih medija.

Ulomke iz knjige pročitajte na www.bernays-knjiga.com.

„Kristaliziranje javnog mišljenja“ po cijeni od 170,00 kn možete naručiti ispunjavanjem narudžbenice na poveznici www.bernays-knjiga.com/Book/Order.

Podijeli objavu
Prethodni članakJutarnji.hr dodijelio tri stipendije pobjednicima natječaja „Postani PR stručnjak na Bernaysu“
Sljedeći članakMedijski efekt Angelinine dvostruke mastektomije
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.