Na početku još jedne školske godine, u ponedjeljak 4. rujna, Hrvatska radiotelevizija (HRT) emitirat će posebnu emisiju posvećenu školstvu pod naslovom Ima li što novo. „Svi gledatelji koje zanima obrazovanje imat će priliku saznati sve novosti iz toga područja. U emisiji ćemo se baviti kurikulskom reformom, strukovnim obrazovanjem, e-obrazovanjem, udžbenicima te drugim temama i pitanjima koja postavljaju učenici, učitelji i roditelji“, ističe urednica i voditeljica emisije Sunčica Findak.

Uz izravna uključenja iz HRT-ovih centara, gosti u zagrebačkome studiju bit će ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, predsjednica Stručnoga povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja Dijana Vican, pedagoginja Sanja Glibo, profesor hrvatskoga jezika Ivan Janjić te brucoš Hrvoje Kožić.

Emisija Ima li što novo na rasporedu je u ponedjeljak 4. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 20.55, a moći će se pratiti i putem mobitela, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Podijeli objavu
Prethodni članakMedijska (ne)pristranost
Sljedeći članakHUOJ: Prijave za studentsku nagradu od 15.9.
Komunikacije HRT-a
Radna jedinica Komunikacije Hrvatske radiotelevizije zadužena je za upravljanje unutrašnjom i vanjskom komunikacijom, komunikacijom sa strateškim dionicima te organizacijom i provedbom komunikacijskih, protokolnih i društveno odgovornih projekata Hrvatske radiotelevizije. Radna jedinica Komunikacije sastoji se od triju služba: Službe za unutrašnje komunikacije, Službe za vanjske komunikacije i Službe za promociju programskih sadržaja. U okviru Radne jedinice Komunikacije djeluje i Kontaktni centar Hrvatske radiotelevizije. Više možete pročitati na: komunikacije hrvatske radiotelevizije.