Oglašivači, kreativci, digitalci, stratezi, developeri, account direktori i manageri – pozor! HURA najavljuje početak novog ciklusa HOWtoWOW radionica koje će obrađivati aktualne teme i trendove iz industrije tržišnog komuniciranja.

Početkom rujna počinje novi ciklus HOWtoWOW radionica koje već šestu sezonu educiraju i nadahnjuju komunikacijsku struku. Ciklus uključuje sveukupno sedam radionica koje će pripremljeno ponešto za svakoga: od tema iz digitala i kreative pa sve do strateškog djelovanja, accountinga i PR-a.

Prva HOWtoWOW radionica zakazana je za srijedu, 6. rujna s početkom u 9 sati u HUB385.

Radionica imena „Decoding creativity – creative thinking tools for developing highly creative & innovative ideas“ bit će predvođena sjajnim predavačem Ravidom Kuperbergom, partnerom i iskusnim trenerom u agenciji Mindscapes: “Na radionici ćemo zajedno dekodirati kreativnost. Naučit ćemo kako koristiti strukturirane Mindscapes alate za stvaranje inovativnih ideja, integriranih i interaktivnih kampanja. Drugim riječima, how to wow tj. kako postići wow efekt u poslovanju s vašim originalnim, inovativnim, kreativnim razmišljanjem.”

Ravid Kuperberg (photo-Martin Schopinski)

Kuperberg je u svojoj karijeri osobno vodio projekte za neke od vodećih marketinških agencija i globalnih brandova, uključujući Publicis, Grey, TBWA, Google, Unilever, Telenor i mnoge druge.

Agencije koje su prošle Midscape treninge osvojile su u zadnjih nekoliko godina više od 25 canneskih lavova, uključujući tri Grand Prixa.

“HOWtoWOW edukacije uvijek su bile posebne i drugačije, pune novih znanja i inspiracije, ali i puno smijeha i zabave u učenju. Nakon 35 do sada održanih radionica kojima smo osvojili polaznike, program ove sezone bit će najjači do sada. Dovodimo trenere za koje znamo da će oduševiti i čije će edukacije zaista imati WOW efekt.“, izjavila je Dunja Ballon, izvršna direktorica HURA-e i pozvala sve komunikacijske stručnjake na otvorenje novog ciklusa.

Dunja Ballon, izvršna direktorica HURA-e

Svi polaznici će po završetku radionice dobiti posebna priznanja za znanje HOWtoWOW akademije.

Više informacija na www.hura.hr/howtowow

Podijeli objavu
Prethodni članakHUOJ: Poziv za sudjelovanje u Izbornom povjerenstvu 2017.
Sljedeći članakMedijska (ne)pristranost
Komunikacijski laboratorij
Komunikacijski laboratorij je nezavisna regionalna agencija za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja. Osnovana je 2004. godine pod imenom Abrakadabra integrirane komunikacije i u potpunom je domaćem vlasništvu. Agencija pruža komunikacijsku potporu svojim klijentima iz dva regionalna ureda, Zagreba i Beograda. Agencija je član brojnih strukovnih udruga u zemlji i u svijetu, poput međunarodne mreže nezavisnih agencija Novum Worldwide, strukovne udruge koja okuplja djelatnike iz područja odnosa s javnošću HUOJ te Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA). Više možete pročitati na: komunikacijskilaboratorij.com.