Poštovani članice i članovi HUOJ-a,

na temelju članka 48. Statuta HUOJ-a i odluke Upravnog odbora HUOJ-a od 2. ožujka 2017. godine, sazivam redovitu izvještajnu skupštinu HUOJ-a za petak, 21. travnja 2017. godine s početkom u 9 sati u dvorani Aula Media, 2. kat, Poljoprivrednog fakulteta Osijek. (Članovi koji će doći samo na Skupštinu ne plaćaju kotizaciju za konferenciju.)

Napominjem da član HUOJ-a može glasovati na Skupštini i preko opunomoćenika. Punomoć koja se nalazi u privitku ove poruke, potrebno je ispuniti i skeniranu poslati e-poštom Glavnoj tajnici HUOJ-a (maja.vela@huoj.hr) i opunomoćeniku.

Nakon izbora članova Povjerenstva za ovjeru glasovanja Skupštine (predsjednik, zapisničar i ovjerovitelj zapisnika) i Izvješća Povjerenstva za ovjeru glasovanja predlažem sljedeći dnevni red:

  1. Usvajanje Zapisnika sa Skupštine održane 16. prosinca 2016.
  2. Izvješće predsjednice o radu HUOJ-a u 2016. godini
  3. Financijsko izvješće HUOJ-a za 2016. (uz mišljenje Nadzornog odbora)
  4. Izvješće o radu Nadzornog odbora u 2016.
  5. Izvješće o radu Suda časti u 2016.
  6. Informacija o provedenoj samoprocjeni – Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2016. godinu temeljem Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija
  7. Razno.

S poštovanjem

mr.sc. Aleksandra Kolarić, CSOJ
predsjednica
HUOJ

Preuzmite dokumente:

Podijeli objavu
Prethodni članakNove promjene u Agrokoru – Kristina Laco preuzela krizno komuniciranje
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 14. 4. 2017.
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.