Međunarodno udruženje komunikacijskih konzultanata (ICCO) poziva vas na sudjelovanje u istraživanju ICCO World PR Report koje provodi svake godine uoči godišnjeg okupljanja. Ovogodišnji ICCO Global Summit 2017. održava se od 5 do 5. listopada u Helsinkiju.

World PR Report je studija o stanju globalne industrije odnosa s javnošću koja daje pregled  i smjernice budućnosti odnosa s javnošću.

Analiza prikupljenih podataka dat će informaciju gdje su danas pozicionirani globalni odnosi s javnošću i komunikacijska industrija i dati predviđanja i smjernice njezina razvoja.

Anketnom upitniku pristupite na poveznici.

U tijeku su i prijave za sudjelovanje na ICCO Global Summit-u 2017.

Podijeli objavu
Prethodni članakJubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju od 21. do 24. rujna
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 7. 7. 2017.
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.