Pred Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću su izbori za tijela udruge, a koji se prema važećem Pravilniku održavaju u mjesecu studenom (članak 3. Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a).

Izbore provodi Izborno povjerenstvo te vas ovim putem pozivamo da se prijavite za sudjelovanje u njegovu radu.

Članak 8. Pravilnika o izboru u tijela udruge propisuje da se za članove Izbornog povjerenstva mogu imenovati samo oni redoviti članovi Udruge koji ne namjeravaju istaknuti svoju kandidaturu na predstojećim izborima za tijela Udruge.

Za članove Izbornog povjerenstva ne mogu se imenovati sadašnji članovi tijela HUOJ-a.

Odlukom Upravnog odbora imenuju se predsjednik i dva člana te zamjenik svakom od imenovanih članova.

Rok za prijavu za rad u Izbornom povjerenstvu je ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. do 24 sata.

Vaše prijave šaljite na maja.vela@huoj.hr.

 election-297037_960_720
Podijeli objavu
Prethodni članakIstraživanje stavova o plaći: Visina plaće je osobna stvar, ali bi ipak voljeli znati koliko zarađuju ljudi oko nas
Sljedeći članakNe propustite prvu HOWtoWOW radionicu!
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.