Ostalo je još svega nekoliko dana (do 12. studenog) za prijavu za najveću  komunikacijsku nagrada na području Istočne Europe – Eventiada IPRA Golden World Award.

Golden World Awards - 2018

Nagradu dodjeljuje  Međunarodna udruga za odnose s javnošću (IPRA) u nekoliko kategorija, od najbolje komunikacijske strategije i najboljeg projekta u marketinškim komunikacijama, do najboljeg projekta u sportskim komunikacijama i projekta koji promovira zdrav načina života.

Prijaviti se mogu projekti koji su provedeni u periodu od 1. rujna 2017. do 1. listopada 2018. godine, a prijave se šalju na engleskom jeziku na e-mail adresu: https://www.ldfforum.com/en/.

O pobjedniku će odlučiti međunarodni žiri na čelu kojeg je Bart de Vries, predsjednik Međunarodne udruge za odnose  s javnošću, a dodjela nagrada bit će 6. prosinca u Moskvi.

IPRA Golden World Awards (GWA) dodjeljuje se od 1990. godine, a prošlogodišnji sudionici bili su iz nekoliko zemalja, uključujući Mađarsku, Poljsku, Ukrajinu, Rusiju, Bjelorusiju, Slovačku, Bugarsku, Estoniju, Latviju, Ujedinjeno Kraljevstvo i Hrvatsku.