Povodom Svjetskog dana slobode medija, Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna organizira deveti simpozij „Mediji na drukčiji način“. Tema ovogodišnjeg simpozija je „Žene u medijima“, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb.

Studenti svoje radove mogu prijaviti u tri kategorije: fotografija, likovni i pisani rad. Natječaj je otvorenog tipa i ne postoji striktno zadana tema. Dajte si mašti na volju, ali jedini uvjet je da vaš rad ima veze s temom ovogodišnjeg simpozija.

Za najbolje studentske radove kao i svake godine osigurane su nagrade.

PRAVILA

  • na natječaj se mogu prijaviti studenti sa svih smjerova, fakulteta, sveučilišta…
  • osoba smije poslati najviše dvije fotografije, dva likovna uratka i dva pisana rada
  • za sve radove natjecatelji moraju smisliti vlastiti naslov, a za fotografiju i likovni uradak treba napisati i kratki opis (do dvije rečenice)
  • pisani rad mora imati najmanje karticu teksta (1800 znakova s razmacima)
  • sve radove s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem šaljite na uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ
  • radovi se primaju do 30. travnja u ponoć

Za likovni rad i fotografiju dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja te svi alati za uređivanje fotografija. Pisani rad treba imati uvod, razradu i zaključak, a cilj je izraziti i argumentirati svoja mišljenja, ideje i stajališta. Također, savjetujemo da izbjegavate formu seminarskog rada.

Radovi se anonimno šalju žiriju. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb za vrijeme simpozija, gdje će se proglasiti i pobjednici.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na Facebook USKN KomunaFacebook Mediji na drukčiji način, Twitter USKN Komuna, email uskn.komuna@gmail.com.

Podijeli objavu
Prethodni članakPokrenuta nova društvena mreža “Mastodon”
Sljedeći članakNove promjene u Agrokoru – Kristina Laco preuzela krizno komuniciranje
Luka Šipić
PRglas - dopisnik Luka je student druge godine Studija odnosa s javnošću i studija medija na Veleučilištu Vern'. Prva radna iskustva stekao je kao predsjednik Udruge Splite moj koja se bavila promocijom mladih neafirmiranih umjetnika. Specijalizirao se za event menadžment da bi potom počeo raditi kao sportski novinar za nekoliko portala. Na Narodnom Radiju prošao je praksu kao radijski producent, a onda je počeo raditi na portalu Index.hr kao sportski novinar. Nakon što je upisao fakultet postao je Community Manager za Booze&Blues bar Zagreb, a nakon pet mjeseci odlučio je već na prvoj godini studija potražiti praksu te je tako proveo dva mjeseca u agenciji Media Val. Na prvoj godini fakulteta imao je priliku sudjelovati u najvećem studentskom natjecanju Hult Prize Challenge, gdje je zajedno sa svojim timom u regionalnom finalu u Dubaiu predstavljao društveno poduzetničku ideju. Potom je izabran za Campus directora te je na Veleučilištu Vern' organizirao natjecanje na kojem se sudjelovalo 11 timova. Zanima ga krizno komuniciranje, a posebnu ljubav gaji i prema marketingu.