Edukativni centar Lekart i Marketing mreža u Beogradu su pokrenuli program “Sam svoj PR” koji će voditi Anita (Lazić) Todorović. Program predstavlja jednogodišnje stručno usavršavanje u znanjima i vještinama koje suvremeni stručnjak za odnose s javnošću (PR manager) treba imati.

Poseban segment programa podrazumijeva stručno usavršavanje u građenju osobnog brenda jer su komunikacijske vještine i vještine odnosa s javnošću neophodne svakom čovjeku bez obzira na profesiju kojom se bavi, a posebno svim javnim ličnostima koje žive od svog talenta i imaju potrebu znati kako da se na adekvatan način predstave i kreiraju željeni image u javnosti.

Nastava je interaktivna i obuhvaća 8 teoretskih i 8 praktičnih satova mjesečno.

TEME  PROGRAMA

Dodatne informacije potražite na web stranici

PR

Podijeli objavu
Prethodni članak7. Weekend Media Festival u brojkama
Sljedeći članak[PR/Mediji clipping] Tjedno izvješće medijskih objava – 26.09.2014
Marketing mreža je moderan, interaktivan portal koji ima za cilj umrežavanje i poslovno povezivanje svih učesnika na tržištu marketinških komunikacija. Smatramo da samo zajedničkim snagama i umrežavanjem svih učesnika na tržištu možemo da pomerimo granice, pratimo trendove, odolimo izazovima, razvijemo zdravu konkurenciju, unapredimo poslovanje i položaj struke. www.marketingmreza.rs/