Bogat program 11. PMI Foruma

U Zagrebu će se od 13. do 15. studenoga okupiti 400 voditelja projekata iz regije, a uz prilike za networking, moći će steći praktična znanja, sudjelovati u diskusijama i upoznati korisne alate za upravljanje projektima. Uz 4 radionice te 4 prezentacije alata za upravljanje projektima, tijekom konferencijskog dana sudionike očekuje čak 15 predavanja i panel diskusija

Preostalo je još samo nekoliko dana do starta 11. PMI Foruma, najvećeg regionalnog okupljanja projektnih menadžera, koje će se održati u zagrebačkom Plaza Event Centru od 13. do 15. studenoga 2017. Forum koji se održava pod nazivom „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ sudionicima će ponuditi niz novih znanja, pregled trendova u industriji, najbolje alate za upravljanje projektima i studije slučajeva, koje će predstaviti najbolje prakse.

Program Foruma koncipiran je tako da kombinira stjecanje prakse i korisnih znanja te edukativna predavanja i panel diskusije, a nudi i puno prilika za druženje sudionika. Ovogodišnje izdanje donosi 4 radionice i konferencijski dan na kojem sudionike očekuje čak 15 predavanja i panel diskusija, a moći će upoznati i četiri kvalitetna alata za upravljanje projektima, koje mogu koristiti za učinkovitije i kvalitetnije poslovanje. Program predavanja konferencijskog dana PMI Foruma je objavljen na web stranici udruge PMI Hrvatska, a sudionici će, na primjer, moći naučiti više o trenutno često spominjanom Blockchainu (Mitja Kumar, Deloitte). Agnieszka Gasperini (PMP, PM Region Mentor) moderirat će panel diskusiju „Leader of the future“ u kojoj će sudjelovati europski stručnjaci za projektni menadžment Andreas Madjari, Ladislav Mozsar i Henrik Stadler. Tema lidera budućnosti bavit će se i konceptom servant leadera. PMI Hrvatska predstavit će rezultate ankete koji će dati bolju sliku o situaciji na hrvatskom tržištu, a bit će dodijeljene i nagrade za najbolje projekte.

Tijekom konferencije sudionici će moći upoznati i vrhunske alate za upravljanje projektima, portfeljem i programima tvrtki. Predstavljanje će biti popraćeno i konkretnim primjerima uspješne primjene, a predstavit će ih partneri Foruma: Altima, Primakon, Algebra, Sedam IT i Spin.

Forum donosi četiri radionice s kojih će sudionici otići s novim znanjima koja će moći odmah primjeniti u svojoj poslovnoj praksi. U ponedjeljak, 13. studenoga, održat će se Agilna procjena i planiranje (Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak) i Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata (Tatjana Kotarski), a u srijedu, 15. studenoga Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta (Alfonso Bucero) i SDI: Zašto radimo to što radimo? (Tihana Dragičević).

Jedan od ključnih elemenata Foruma je networking, odnosno prilika da projektni menadžeri upoznaju svoje kolege i razmijene „ratne priče“ o situaciji u industriji te ostvare kontakte koji se mogu razviti u uspješne poslovne suradnje.

PMI Hrvatska uoči Foruma provodi i veliku anketu kojom želi detektirati trendove i saznati s kojim se izazovima najčešće suočavaju voditelji projekata na hrvatskom tržištu. Anketu je moguće ispuniti ovdje, a tri najsretnija sudionika na PMI Forumu će na poklon dobiti knjigu Alfonsa Bucera, iskusnog projektnog praktičara i jednog od predavača na Forumu.

Prijave za PMI Forum su otvorene, a zainteresirani se mogu prijaviti online. Studenti tijekom cijelog razdoblja trajanja prijava ostvaruju 70% popusta na cijenu kotizacije.

 

O organizatoru

Organizator Foruma je udruga PMI Hrvatska koja potiče razvoj i unaprjeđenje upravljanja projektima. Okuplja 300 članova i ogranak je globalne organizacije Project Management Institute, vodeće svjetske organizacije projektnog menadžmenta s više od 470 000 članova.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a