Brigada pomogla obnoviti znak na pročelju Bookse

Kako iz redovnih prihoda nisu mogli pokriti troškove boljeg ozvučenja, klimatizacije i zamjene ostarjelog znaka na pročelju, zagrebački književni klub Booksa prošle je godine pokrenuo crowdfunding kampanju kojom su uspjeli prikupiti sva za to potrebna sredstva.

Brojnim donatorima, njih 138, priključila se i Brigada te zajedno s Novom Formom napravila i zamijenila dotrajali znak na pročelju kluba. Tako će prikupljena sredstva prvotno namijenjena za znak biti dostatna i za malo krečenja i obnovu podova.

Mladi i neafirmirani kantautori koji u Booksi nastupaju u okviru programa Škrabica, sad imaju nove mikrofone, miks pult i monitore, a nova klimatizacija učinit će guštanje u dobroj glazbi, knjizi i svemu što Booksa organizira u narednim sve toplijim mjesecima, još ugodnijim. Bit će tu kao i do sada brojnih književnih imena, glazbenika, predavanja, radionica, književnih tribina i Revija malih književnosti u listopadu.

 

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članak[EDUKACIJA] MEDIJI U AKCIJI: PRISTUP INFORMACIJAMA ZA NOVINARE
Sljedeći članakDekan Bernaysa mr. sc. Damir Jugo održao govor na sedmoj Youth to Business konferenciji
Bruketa & Žinić OM
Bruketa&Žinić OM je grupa agencija za tržišno komuniciranje, a čine ju reklamne agencije Bruketa&Žinić OM Zagreb (Hrvatska), Bruketa&Žinić OM Beč (Austrija), Popular Bruketa&Žinić OM Beograd (Srbija), Artgroup Bruketa&Žinić OM Baku (Azerbajdžan), brand konzultanti Brandoctor, digitalna agencija Brlog, te Brigada – studio za projektiranje učinkovitih prodajnih, izložbenih i uredskih prostora, produkt dizajn i arhitekturu. Jedna je od najviše nagrađivanih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi s preko 400 međunarodnih nagrada za efikasnost i kreativnost. Više o agenciji na web stranici bruketa-zinic.com/hr