Čarobni Mike XXL na CineLady projekciji

unnamed

Leptir kravata na isklesanom golom torzu prezgodnog frajera?

Pozivamo sve PR-ovke i njihove frendice na sutrašnji najluđi ženski izlazak, i da mu na CineLady projekciji skinite tu leptirku!

 

U četvrtak, 2. srpnja u 20:30h, u CineStaru zagrebačkog Branimir centra počinje najluđa zabava za sve pripadnice ljepšega spola! Drage djevojke, žene, dame – u četvrtak ostavite svoje dečke i muževe do­ma! Imate savršen razlog za to jer vam CineStar na CineLady projekciji u Zagrebu donosi nešto potpuno novo, neočekivano, i opasno vruće!

Priuštite si večer samo za cure nakon koje ćete kući otići s osmjehom na licu. Onim zločestim…

Pridružite nam se na CineLady projekciji filma Čarobni Mike XXL i prepus­tite se glazbeno-scenskom showu za pamćenje! Spektakularni muški plesači dolaze kako bi svojim savršenim tijelima i senzualnim pokretima zapalili at­mosferu i dokazali da najluđe zabave nisu rezervirane samo za ljetne provo­de na obali!

Dame, zaslužile ste da muškarci „plešu“ oko vas, a u četvrtak ćemo omogu­ćiti da uistinu i bude tako! Donosimo vam više od striptiza – vrhunski show uz DJ-a, light show, i seksi koreografije prezgodnih frajera!

Garantiramo vruću atmosferu, vruće iskustvo… a za nuspojave ne odgovara­mo.

Broj mjesta je ograničen, zato požurite s kupnjom ulaznice za CineLady projekciju filma Čarobni Mike XXL! I ovoga ćete puta biti tretirane kao zvijez­de: svaka dama na poklon dobiva Nivea proizvode, časopis Graziu ili Ljepo­ta&zdravlje, osvježavajuća pića, a uz fenomenalni film o muškim striperi­ma darujemo vam i – muške stripere!

unnamed (1)

TOTAL KNOCKOUT – MALE EXOTIC DANCE SHOW SAMO ZA VAS!

 

 

Kliknite na OVAJ link i pogledajte kako će taj „samo-za-žene“ provod izgle­dati!

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a