Ekonomski fakultet pomaže najmlađima – Humanitarni koncert za djecu s teškoćama u razvoju

 

Na humanitarnom događaju bit će oko stotinu djece iz zagrebačkih udruga, a nastupit će Zagrebački mališani te plesna skupina Cro Dance

 

1484277_189156434607794_1403552327_n

U sklopu projekta „EFZG pomaže najmlađima“ Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, u nedjelju 15. prosinca 2013. godine, u Kristalnoj dvorani Westin Hotela u Zagrebu od 11:00 do 14:00 sati održat će se humanitarna manifestacija za djecu s teškoćama u razvoju. Bogatim programom koji će voditi glumica Sanja Marin razveselit će se oko stotinu zagrebačke djece s poteškoćama u razvoju: nastupit će Zagrebački mališani te plesna skupina Cro Dance, a djecu će animirati studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Cilj manifestacije je pružiti djeci s poteškoćama u razvoju, njihovim roditeljima i volonterima dan radosti i veselja povodom nadolazećih blagdana, ali i educirati širu javnost o njihovoj svakodnevici i potrebama integracije u društvo. Ulaz je besplatan, a pozivaju se građani da dođu i podrže rad humanitarnih udruga; svoj dolazak i su već najavili i Ornela Vištica, Robert Zuber te Vid Balog.

Projektom će se podržati rad nekoliko zagrebačkih udruga: Udruga roditelja OKO, Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom, Udruga DOWN Zagreb te Udruga za autizam  – Zagreb. Udruge će prije zabavnog dijela programa predstaviti svoj rad, izazove i prilike s kojima se susreću, a posjetitelji će imati priliku donirati udrugama i uključiti se volontiranjem.

Generalni pokrovitelj akcije je zagrebački hotel Westin. Mališane s teškoćama u razvoju poklonima će razveseliti Kraš, dok će im zagrebački Photo Boutique mlade poduzetnice Petre Crljenak osigurati besplatno fotografiranje u atraktivnoj foto-kabini.

Zbog ograničenog broja mjesta zainteresirane molimo da svoje mjesto unaprijed rezerviraju poštom na: jbrajkovic057@gmail.com ili na broj telefona 099/6747644. Za više informacija, posjetite Facebook stranicu projekta: https://www.facebook.com/events/1375815089331959/

Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju u danu za naše male anđele. Dođite i pridružite nam se!

O projektu:

Projekt “EFZG pomaže najmlađima” pokrenulo je šest studenata EFZG-a pod vodstvom mentora prof.dr.sc Mislava Omazića, s ciljem pomoći najmlađima. Organiziraju događanja za udruge koje se bave djecom s poteškoćama u razvoju, a čije male članove žele razveseliti povodom nadolazećih blagdana: pjesmom, darovima, animacijama.

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”45.80698″ longitude=”15.96634″ zoom=”15″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a