[FOTO] 11 godina Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE

Svečanom večerom u Westinu, Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE proslavila je 11 godina rada i investiranja u startupe. Večera se održala pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

949A8918-1110x550

Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE osnovana je 2008. godine i kao takva jedna je od najstarijih udruženja poslovnih anđela Europe. Broji tridesetak članova – redom vrhunskih i uspješnih poduzetnika, managera i investitora. Članovi CRANE-a dosad su u hrvatske startupe u 11 godina investirali preko 40 milijuna kuna.

Pozdravne govore održali su Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela, Peter Cowley, predsjednik Europske mreže poslovnih anđela, Mirka Jozić, izaslanica gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića i pročelnica gradskog ureda za gospodarstvo Grada Zagreba, Darko Horvat, izaslanik Predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta i Darinko Bago, izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

Svečanosti je nazočilo preko stotinu uzvanika između ostalih i ministri Darko Horvat i Marko PavićDragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore,  veleposlanici SAD-a Robert Kohorst, Izraela Ilan Mor, Velike Britanije Andrew Dalgleish, Italije Adriano Chiodi Cianfarani, Allyson Renaau te brojni državni dužnosnici, investitori i predstavnici institucija i medija.

Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE Foto Morena Begić PRglas (1)

Tijekom večere dodijeljena su posebna priznanja za promociju poduzetništva i startup ekosistema. Priznanja su dobili: Jonathan Cooper, jedan od začetnika CRANE-a u Hrvatskoj, Hrvoje Prpić, Marko PavićMinistarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrtaGrad ZagrebGradski ured za gospodarstvo, Ambasade SAD-a, UK-a, Izraela i Švedske te veleposlanici Robert Kohorst, Ilan Mor, Andrew Dalgleish te novinari Sanja Vištica, Boris Miščević i Poslovni dnevnik.

59-1110x550

Želimo se zahvaliti svima koji su nam se pridružili na proslavi 11 godina CRANE-a te svima koji promoviraju poduzetništvo i potiču razvoj startup ekosistema.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članakKonferencija Sportskih novosti – Kako ostvariti vrhunski sportski rezultat
Sljedeći članakPredstavljena aplikacija Pristupačni Zagreb u Bruxellesu
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.