VREMENSKE NEPRILIKE ODGAĐAJU ZAGREB FOOD FESTIVAL POWERED BY BILLA: Organizatori su odlučili festival pomaknuti za 2. i 3. srpnja 2016., a prije toga svi ljubitelji ovog festivala moći će uživati u Zadru 25. i 26.lipnja 2016. godine

ZRINJEVAC POSTAJE CENTAR NAJBOLJE ULIČNE HRANE U HRVATSKOJ

Nakon odličnog festivala u Varaždinu, Croatia Food Festival dolazi u Zagreb, ponuditi građanima Zagreba, posjetiteljima i turistima još jedno nezaboravno gastro iskustvo

Na zagrebački Zrinjevac 2. i 3. srpnja 2016. dolazi Zagreb Food Festival powered by Billa, najveći i gastronomski najbogatiji festival ulične hrane u Hrvatskoj. Tako će nakon Varaždina i njegovih građana priliku da uživaju u nezaboravnim street delicijama imati i Zagrepčani, kojima je ovaj festival vrlo dobro poznat i koji svi ljubitelji novih gastro izazova uvijek dočekaju s pozitivnim kritikama. I ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala donosi niz gastro iznenađenja, ali i vrhunskih jela kojima neće odoljeti zaljubljenici u dobru hranu i istraživači novih gastro iskušenja.

Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagreb Food Festival imat će jedinstvenu gastro ponudu. Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu. A sve to začinit će se neponovljivim Kotany začinima.

Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

Uz neodoljivo gastro iskustvo spas od visokih temperatura građani će moći potražiti i u jedinstvenom pivu Amstel, jer Amstel Premium Pilsener vrhunsko je lager pivo uravnoteženog i punog okusa, a u njegovu je proizvodnju uloženo mnogo znanja i vremena. Amstel nas podsjeća da u ovome brzom svijetu ponekad treba zastati i uzeti malo vremena za prave stvari poput kvalitetnog uživanja u Amstel Premium Pilseneru s dragim osobama. Jamnica, koja odlično ide uz svaki obrok, imat će svoj poseban korner na kojem će svi posjetitelji moći osjetiti snagu mjehurića Jamnice i doživjeti najbolju gaziranu mineralnu vodu Europe u njezinoj punoj ljepoti. Za ljubitelje vina pripremljene su najbolje berbe vinarije Jeruzalem Ormož, pa će i ljubitelji dobre kapljice i gemišta doći na svoje. Zrinjevac će uz iće i piće nuditi i bogat glazbeni program, stoga će ovaj prekrasni zagrebački park 2. i 3. srpnja 2016. postati najtraženije i najposjećenije odredište u gradu.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a