Sve kotizacije uplaćuju se izravno na račun udruge.

HitIt.Digital konferencija se organizira već treću godinu uzastopno, a održat će se 26. travnja 2018. u prostorijama Kraš Auditoriuma.

Cilj konferencije je pokazati nova dostignuća u Google AdWordsu i Google Analyticsu.

Gost predavač konferencije  je Alessia Scarpellini koja radi u Googleu na mjestu Audience Product Specialista, a koja će u svome predavanju govoriti o rješenjima Google Audience koja mogu pomoći da se kampanja poveže s potencijalnim kupcima na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravom porukom.

Na konferencij nas očekuju i brojna druga zanimljiva predavanja, primjerice, poput drukčije primjene Google Analyticsa, bit će i riječi o budućnosti digitalnih agencija s obzirom na rastući trend automatizacije digitalnih marketinških kampanji kroz strojno učenje i umjetnu inteligenciju, kao i različitim strategijama Analytics, AdWords i CRM alata, itd.  

Konferenciju će svojim predavanjem zatvoriti Miroslav Varga, Google stručnjak i jedan od tek nekolicine Google AdWords certificiranih trenera u Google Adriatics regiji te SEM u tvrtki Escape.  


Misija, motivacija CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora je donijeti osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol. Kako je igra najbolji način komunikacije, poglavito u stresnim situacijama, klaunovidoktori svojim gegovima unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im svijet igre, smijeha i radosti.

Za sve informacije i prijave na konferenciju kliknite na www.hitit.digital.

 

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članakFilmom “Iznimka” otvoren 12. Festival tolerancije
Sljedeći članakPrijave za panel diskusiju „Medijska pismenost – društvena vještina za 21. stoljeće“
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.