Urednica  i voditeljica emisije namijenjene osobama s invalidnošću pod naslovom Šesto čulo Prvoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) Miruna Kastratović dobitnica je priznanja Udruge slijepih Zagreba u povodu sedamdesete obljetnice njezina osnutka. Priznanje joj je uručeno u petak 30. rujna na svečanoj akademiji Udruge slijepih Zagreba u zagrebačkome kazalištu Vidra.

Priznanje Miruni Kastratović potvrđuje profesionalnost i njezin izniman doprinos u promicanju vrijednosti javnoga medijskog servisa, što ujedno omogućuje da se u eteru čuje i glas onih koji su često nepravedno zanemareni. Priznanje Udruge slijepih Zagreba dodijeljeno je i HRT – Radiju Sljeme.

Emisija Šesto čulo osim na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) srijedom u vremenu od 20.15 do 21.00 dostupna je i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članakOtvorenje sajma Sport Fest
Sljedeći članakZagreb maraton – regulacija prometa u nedjelju, 8. listopada
Komunikacije HRT-a
Radna jedinica Komunikacije Hrvatske radiotelevizije zadužena je za upravljanje unutrašnjom i vanjskom komunikacijom, komunikacijom sa strateškim dionicima te organizacijom i provedbom komunikacijskih, protokolnih i društveno odgovornih projekata Hrvatske radiotelevizije. Radna jedinica Komunikacije sastoji se od triju služba: Službe za unutrašnje komunikacije, Službe za vanjske komunikacije i Službe za promociju programskih sadržaja. U okviru Radne jedinice Komunikacije djeluje i Kontaktni centar Hrvatske radiotelevizije. Više možete pročitati na: komunikacije hrvatske radiotelevizije.