Kako mjeriti efikasnost saznajte od višestrukog osvajača Effie nagrade na HOWtoWOW akademiji

Osvajač pet Euro Effie nagrada u samo šest godina, Paul Arnold, jedan je od najtraženijih konzultanata i predavača na teme marketinške efikasnosti i mjerenja učinkovitosti, uvest će nas u drugu radionicu HOWtoWOW akademije s temom “How to Measure Marketing Effectiveness”.

Učinkovitost kampanja nikad nije bila važnija, saznajte koje su ključne vještine i strategije te koji je najbolji način za postavljanje i dokazivanje učinkovitosti kampanje.

Osvajač pet Euro Effie nagrada u samo šest godina, Paul Arnold, uvest će nas u drugu radionicu HOWtoWOW akademije s temom “How to Measure Marketing Effectiveness”. Radionica će na praktičnim primjerima ukazati na ključne vještine i strategije koje pomažu postaviti, mjeriti, provjeriti i dokazati efikasnost kampanje.

PaulArnold

Paul Arnold jedan je od najtraženijih konzultanata i predavača na teme marketinške efikasnosti i mjerenja učinkovitosti. U svijetu sve manjih marketinških budžeta kada je potrebno pravdati svaku uloženu kunu, efikasnost kampanja nikada nije bila važnija. Kada početi s prikupljanjem podataka? Kako analizirati podatke i što oni govore? Koji su drugi čimbenici koji utječu na rezultate? U konačnici, kako je marketinška komunikacija utjecala na tržišne rezultate? Pitanja su na koje će Arnold dati odgovore u petak 16. studenog u prostorima Algebre gdje će se održati nova radionica HOWtoWOW akademije.

Koliko je akademija vrijedan izvor znanja svjedoče i izjave polaznika prethodne radionice:
„Radionica je bila super – kao i uvijek. Čuješ hrpu novih, zanimljivih stvari, podsjetiš se na neke informacije koje si znao, ali si  ih zaboravio,  uglavnom HOWtoWOW je, kao i obično, WOW i uz to dobiješ priznanje za znanje.“

„HOWtoWOW uvijek je interesantan i koristan, najbolje je što dođemo u kontakt s temama s kojima se ne bavimo svaki dan, a uz to obnovimo kontakte i družimo se s kolegama koje ne viđamo tako često.“

U sedmoj sezoni HOWtoWOW akademije očekuje nas još šest interaktivnih radionica i inspirativnih predavača. Među njima su donedavni glavni kreativni direktor Googleovog think tanka The ZOO, bivši voditelj digitalnog marketinga Microsofta te osvajači brojnih kanskih lavova i Effieja.

Više informacija na službenoj stranici HURA-e: https://hura.hr/howtowow/

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a