Vodeći domaći komunikatori okupit će se 6. i 7. prosinca 2018. godine u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu na KOMferenciji – 19. godišnjoj konferenciji o komunikacijama i odnosima s javnošću u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Za razliku od prethodnih, ovogodišnja konferencija uz novi naziv donosi i niz koncepcijskih i sadržajnih novosti. Naime, glavnu riječ prepustit ćemo onima kojima komunikacije i odnosi s javnošću nisu zanimanje ni zvanje!

Govorit će psiholozi, ekonomisti, antropolozi, odvjetnici, političari, urednici, novinari, menadžeri, avanturisti i umjetnici.

Stručnjaci za odnose s javnošću moderirat će i slušati, što među ostalim i jest njihova uloga u poticanju i razvijanju uspješnoga dijaloga.

Stručnjaci iz područja odnosa s javnošću, marketinga i digitalnoga marketinga bit će domaćini niza interaktivnih radionica čiji je sadržaj primjenjiv u poslu svakoga komunikacijskog stručnjaka.

KOMferencija uključuje:

  • gostovanja uglednih domaćih i stranih predavača
  • dinamične panel-rasprave i debate
  • predstavljanje rezultata stručnih istraživanja
  • interaktivne radionice
  • ugodna druženja i nezaboravnu večernju zabavu PaRty.

Pridružite nam se na KOMferenciji i ne propustite biti dijelom novoga poglavlja domaće komunikacijske scene!

Vodeći domaći komunikatori okupit će se 6. i 7. prosinca 2018. godine u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu na KOMferenciji – 19. godišnjoj konferenciji o komunikacijama i odnosima s javnošću u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članakGrad Zagreb dobitnik nagrada Turistička destinacija godine i najuspješnija City break destinacija
Sljedeći članakDelegacija Revizorskog ureda Grada Beča u posjetu Kontrolnom uredu Grada Zagreba
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.