Make up natjecanje koje vizažistima ostvaruje snove

Recept za uspjeh vizažista amatera u današnjoj sve većoj konkurenciji na tržištu nažalost ne postoji, ali pobjeda na prestižnom make up natjecanju definitivno je odskočna daska prema ostvarenju snova svakog vizažista amatera.

U petak 11. ožujka u 14 sati u sklopu sajma Dani ljepote & fitnessa 2016. Zagrebačkog velesajma možete prisustvovati upravo takvom dinamičnom i kreativnom make up natjecanju u kojem će svoje snage odmjeriti učenici srednjih škola – kozmetičari, vizažisti, frizeri i stilisti, te svi vizažisti amateri odabrani putem javnog preliminarnog natječaja. Ovo make up natjecanje tradicionalno organizira Učilište Profokus koje je još prije deset godina započelo s organizacijom prvog make up natjecanja i koje je prije dvadeset godina prvo započelo obrazovanje za profesionalne vizažiste. Cilj projekta nije samo natjecateljski, već i u poticanju mladih talentiranih šminkera na stručno usavršavanje, stjecanje poznanstava te pomaganju da titulom pobjednika lakše uspiju u svojim vizažističkim karijerama.

Ove godine tema make up natjecanja je “Ledena ljepota” sa vrlo zahtjevnim elementima beskonačne inspiracije ljepote okovane ledom. Žiriju koji čine stilistica, Ivana Pavić, make up artist, Žana Kožul, RTL vizažist, Josipa Župan i dizajnerica, Sara Lončarić, biti će predstavljeni najbolji radovi vizažista koji se moraju istaknuti u vještom baratanju kistićima, kreativnom i pravilnom odabiru boja, te poznavanju forme lica.

Priliku za predstaviti  svoj kreativni make up dobilo je sedam natjecateljica: GloriaČiček,  Anna Kaić, Sanda LiviaMaduna, Lara Pecotić, Marta Šoban, DoroteaVolenik i Ivana Zukić. Natjecateljice s najvišim ocjenama osvojiti će vrijedne nagrade koje je osiguralo Učilište Profokus sa svojim partnerima – Illamasquacosmetics, Subrinaprofessional, Art deco, Bioderma, Metis, Kryolan.  Posebna gošća make up natjecanja biti će Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016. Antonela Ivanović.

Povodom dvadesetog rođendana Učilišta Profokus i povodom desetogodišnje tradicije make up natjecanja svi posjetitelji koji dođu na štand Učilišta Profokus na Danima Ljepote & fitnessa, od 11. do 13. ožujka, fotografiraju se u ProfokusInstagram okviru i ispune nagradni kupon, ostvaruju mogućnost osvajanja pune stipendije u programu po osobnom izboru. Osim toga, Profokus za svoj rođendan daruje pri upisu u programe popust na školarinu u visini od 20%.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članak4. sjednica Vijeća za prevenciju Grada Zagreba
Sljedeći članakOdržan prvi Kongres samozaposlenih poduzetnica Hrvatske
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.