Modni događaj na premijeri filma – Bezvremenska Adaline

Sinoć smo imali priliku vidjeti elegantan spoj mode i filma na jedinstvenom modno-filmskom događanju premijere Bezvremenske Adaline, održanom u CineStaru Arena Zagreb u Gold Classu by American Express.

Ovaj hvaljeni film, čiji je redatelj Lee Toland Krieger, neobična 10850003_803328143084016_8468173053683936304_nje romantična drama o ženi koja nakon preživljene automobilske nesreće gotovo osam de­setljeća ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje, a zbog suradnje s mod­nim kućama Gucci i Dior osobito je zanimljiv svim zaljubljenicima u modu. Iz tog su se razloga na sinoćnjoj premijeri okupili brojni poznati, ponajviše oni iz modnoga svijeta.

Filmska je atmosfera vladala u lobbyju Gold Classa gdje je prije početka sa­me projekcije šest modela modnoga studija Talia prošetalo u romantičnim haljinama domaćeg dizajnera Borisa Pavlina. Bezvremenske frizure, koje su za ovo događanje radili stilisti frizerskih salona Studia Marcela, bile su identične onima koje u filmu nosi i sama Adaline koju glumi prelijepa Blake Lively, a svjetla reflektora i moda koja podsjeća na stil prošloga stoljeća stvorili su atmosferu filmskoga glamura. Film koji već danima dobiva samo najbolje filmske kritike došli su pogledati Robert Sever, Kristina Bradač, Branka Krstulović, Saša Šekoranja, Ana Petričić Gojanović, Branka Vučetić Atletić, Suzy Jo­sipović, Ivana Delač Đolo, Bianca Matković, hrvatski renomirani dizajner Boris Pavlin i mnogi drugi.

Sadržaj filma  pogledajte OVDJE
Film Bezvremenska Adaline u CineStaru i odabranim kinima igra od 23. travnja.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a