Hrvatska zajednica županija u petak, 15. rujna organizira besplatnu radionicu „Društvene mreže u jedinicama lokalne i regionalne samouprave“.

Službenici će tijekom jednodnevne radionice imati priliku od istaknutih stručnjaka u ovom području, Krešimira Macana i Katje Vretenar, naučiti kako iskoristiti potencijal društvenih mreža, kako stvarati sadržaj i poštivati zahtjeve produkcije, kako krizno komunicirati na društvenim mrežama, itd.

Radionica počinje u 9,30 u prostorijama Hrvatske zajednice županija (Savska 41/XVI, Zagreb), a svi zainteresirani službenici svoje prijave mogu poslati na tajnistvo@hrvzz.hr. Požurite s prijavom jer je broj mjesta ograničen.

Krešimir Macan je vodeći PR stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje, nove medije i političko komuniciranje te vlasnik tvrtke Manjgura. Katja Vretenar je mlađa savjetnica za odnose s javnošću u tvrtki Manjgura.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članakAkcija “Poštujte naše znakove”
Sljedeći članakPrijem za učenike – osvajače medalja na Međunarodnoj olimpijadi
Manjgura d.o.o. je agencija za odnose s javnošću koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga još od davne 1997. kada je pojam PR-a bio još daleka, nepoznata strana riječ. Radimo sve, od strateškog planiranja do stavljanja zareza u vaše tekstove. Posebno područje interesa tvrtke je krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici (neki ga nazivaju i spinom) i novi mediji. Kažu da se tu zaista dobro snalazimo. Inače, manjgura znači curica po dubrovački. Nezgrapnog imena, ali neodoljiva. Mane? Previše radi. Više možete pročitati na web stranici: manjgura.hr.