“Klijent je rekao ne, a mi kažemo POKAŽI SE!” moto je NEXT BALKANS natjecanja u sklopu istoimene konferencije koja će se održati 1. – 2. ožujka u Cinestar Branimir centru Zagreb, u organizaciji magazina Brend kultura podržanog od strane Superbrands Hrvatska.

Nakon toliko godina rada odlučili su razgolititi struku i pokazati tko čini INDUSTRIJU KREATIVNIH RJEŠENJA, ali u jednom sasvim drugom kontekstu. U sklopu konferencije NEXT BALKANS održat će se natjecanje kreativnih rješenja koja nikada nisu vidjela svjetlo kampanja.

WeTransfer-Design-Template7-1024x640Natjecanje za nagradu NEXT BALKANS otvoreno je u prosincu 2016. stoga su pozvani svi zainteresirane da pokažu svoje radove, prijave ih na NEXT BALKANS 2017. natjecanje i dokažu da njihova agencija ima odlične ideje, koncepte, slogane i zamisli!

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: Logotipi, Print, Radio, Video, Web dizajn, Gerilla, Social, Aplikacije, a ocjenjuju se originalnost, inovativnost i emocija.

Na web stranici NEXT BALKANS objavljen je pravilnik o natjecanju za čije se ocjenjivanje okuplja Stručno vijeće NEXT BALKANS koje ocjenjuje prijavljene radove na temelju svojih stručnih i osobnih preferencija. U pravilniku se navodi da se svi radovi numeriraju posebnim načinom kako bi se spriječio sukob interesa, te da se radovi raspoređuju tako da svaki član vijeća ocijeni jednak broj rješenja.

Predavači na konferenciji Next balkans govorit će o primjeri iz prakse i najboljim rješenjima, a sudjelovat će: Aljoša Bagola, Kreativni direktor, Pristop – “BRENDIRANJE = HRABROST + RAZUMIJEVANJE”, Antonija Markić, Market Response Manager, Mediatoolkit, Lea Brezar, CEO Dhar media/Superbrands HR/SLO – “100% rast – Superbrands Hrvatska”, Žaklina Trbović, Članica uprave za marketing – Ines Kozina, Managing Director Deputy, UNEX, Ismir Omeragić, CEO Valicon BiH – Josip Tvrtković, MSc. CEO Valicon Hrvatska – “Neureka! – najbolji regionalni primjeri iz neuromarketinške prakse”, Martina Tomljenović, Voditelj sektora za marketing i istraživanje tržišta, Borovo, Ivan Pakozdi, Izvršni direktor za razvoj na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment.

Na natjecanje se mogu prijaviti pojedinci, kreativne agencije, agencije za odnose s javnošću i tvrtke.

Konferenciju i natjecanje organizira besplatni stručni magazin za brendiranje Brend kultura, powered by Superbrands te agencija Dhar media.

next next

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a