Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Agencija za elektroničke medije, Mreža mladih Hrvatske i Panda komunikacije pozivaju nakladnike elektroničkih medija u Republici Hrvatskoj na sudjelovanje u edukaciji nakladnika na temu poticanja kvalitetnih programa za djecu i mlade.

Edukacija se sastoji od pet dvodnevnih radionica, koje se održavaju pod vodstvom renomiranih stručnjaka. Prva radionica održana je u studenom 2016. u Zagrebu, a uslijedile su radionice u Rijeci, Splitu i Osijeku.

Prvotno predviđeni datumi održavanja radionice bili su 12. i 13. svibnja, ali se taj termin odgađa zbog aktivnosti vezanih za predstojeće lokalne izbore.

Radionica će se održati u novom terminu, na datume 09. i 10. lipnja 2017. (petak i subota), od 9:00 do 17:00 sati.

Mjesto održavanja ostaje kako je prvotno predviđeno – u kongresnom centru FORUM Zagreb, u dvorani RECI (Radnička cesta 50 – Green Gold).

 Pravo sudjelovanja na radionici imaju radijski i televizijski nakladnici, neprofitni pružatelji elektroničkih publikacija, neprofitni proizvođači radijskog i audio-vizualnog sadržaja te neprofitni pružatelji radijskog i audio-vizualnog sadržaja preko drugih platformi (kabel, satelit, internet).

S obzirom na ograničenost mjesta, molimo sve zainteresirane za završnu radionicu u Zagrebu da potvrde dolazak najkasnije do 06. lipnja 2017.  na e-mail:

 matej@pandakom.hr (Panda komunikacije)

 

© 2017 AGENCIJA ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE, JAGIĆEVA 31, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA
KONTAKTIRAJTE NAS

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a