Jedite domaće i zdravo i #OstaniteDoma!
Pregled proizvođača i naručivanje – kao na placu, jer domaće je uvijek bolje!

online trznica zagreb

ONLINE tržnice Grada Zagreba – platforma koja neposredno povezuje kupce i lokalne proizvođače domaće hrane s područja Zagreba i okolice, a s ciljem olakšanja njihova poslovanja koje je ugroženo pojavom koronavirusa. ONLINE tržnice projekt je Grada Zagreba i Zagrebački holding.

3e9619f950a79d00f3f6

Trenutna situacija, uzrokovana pojavom koronavirusa, zatvorila je i zagrebačke tržnice, te istovremeno potaknula Grad Zagreb  da ‘otvori’ Online tržnicu na kojoj će svoje proizvode ponuditi domaći proizvođači koji djeluju na području grada Zagreba. Suradnjom Ureda gradonačelnika, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Podružnice Tržnice Zagreb stvorena je jedinstvena platforma na kojoj se nalaze lokalni proizvođači i kupci, kao na placu, jer domaće je uvijek bolje!

Proizvodnja hrane prioritet je svake zemlje i želja nam je pomoći proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, ali i omogućiti građanima dostupnost kvalitetnog i domaćeg. Ova platforma, koja povezuje proizvođače i kupce,  ima za cilj promicati upravo lokalne proizvođače jer pojedine mjere ograničenja, uzrokovane pojavom koronavirusa, izravno utječu na njihovo poslovanje.

Grad Zagreb će i nakon završetka krize održavati ovu Online tržnicu i nastaviti pružati podršku domaćim proizvođačima.

Ovo je jedinstvena prilika za poticanje domaće proizvodnje, a kupnjom domaćeg stječu se i zdrave navike.

ONLINE tržnice Grada Zagreba su na poveznici ➡️https://online.trznice-zg.hr

online trznica zagreb“Proizvodnja hrane prioritet je svake zemlje i želja nam je pomoći proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda. Grad Zagreb će i nakon završetka krize održavati ovu Online tržnicu i nastaviti pružati podršku domaćim proizvođačima”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a