Radionica je namijenjena onima koji još ne znaju kako zaploviti vodama projektnog financiranja. Daje informacije vezane uz različite vrste natječaja (gradski, županijski, nacionalni, EU fondovi, zaklade, tvrtke…) te objašnjava uvjete koje prijavitelj treba zadovoljavati kako bi prošao na određenim natječajima.

U sklopu radionice se prolazi kroz osnovne elemente koje svaki projektni prijedlog treba imati.

radionica brendiranje

Radionica se održava 29. studenog od 16. 30 do 20 sati u Pogonu, Kneza Mislava 11, Zagreb.

Cijena radionice je 350 kuna. Ukoliko je se kombinira s drugim radionicama projekta PR za siromašne vrijede sljedeće cijene:

3 radionice = 700,00 kuna ( jedna radionica gratis)
6 radionica = 1350,00 kuna ( više od dvije radionice gratis)
7 radionica = 1600,00 kuna (više od dvije radionice gratis)

Raspored radionica:
4.10. Brendiranje
11.10. Pisanje i slanje objave za medije
18.10. Pisanje za web
25.10. Facebook i Instagram
1.11. Osvajanje medijskog prostora
8.11. Gerilski marketing
29.11. Pisanje projektnih prijedloga za početnike NOVO!!!!

Radionice organizira Biro Radost: www.biroradost.hr
Više informacija nalazi se na linku: http://bit.ly/2wWHZLZ
Prijavnica se nalazi na: https://goo.gl/forms/izOfGmaNbn0PSj5I2

 

VIŠE O PROJEKTU: PR za siromašne koncept je koji Biro Radost razvija djelovanjem i služi se obrnutom logikom od one koju generalno slijedi poslovni sektor. Odlučili su preokrenuti ideal uspješnosti, bogatstva i ljepote.
– U zemlji niskog standarda i visoke stope nezaposlenosti većina se trudi prezentirati u superlativima, što nije uvjerljivo. Diktat bogatstva, uspješnosti, mladosti i ljepote prilično je monoton i naporan. PR za siromašne je koncept, a ne marketinški slogan i nije stvoren da bi privukao klijente. S druge strane, mnogi taj naziv smatraju vrlo simpatičnim i šarmantnim. Uobičajenom marketinškom logikom bilo bi potpuno pogrešno reklamirati se kao PR za siromašne jer ako radiš za siromašne, na prvu zvuči da nisi dovoljno dobar da bi imao bogate klijente. Baviti se PR-om i marketingom što su usluge koje služe postizanju uspjeha i profita, te istovremeno definirati svoju ciljanu skupinu siromašnom zvuči kao potpuna propast. No u tome i jest čar, Biro Radost može si dopustiti da se u komuniciranju igramo, da propitujemo opća mjesta i izvrćemo ih i čekamo te pratimo kako će publika reagirati, i to je ono što želimo naučiti i druge. Dozvolili smo si luksuz da se igramo i budemo opušteni u onome što radimo. To možemo iz jednostavnog razloga što naše djelovanje nije vođeno profitom pa ne moramo slijepo slijediti utabana pravila. Gledano tom logikom naš pristup ima itekakve prednosti.

 

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a