Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas na Zagrebačkom velesajmu sajam za zrele generacije pod nazivom Pravo doba, koji će se održavati do 18. svibnja, u organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zagrebačkog velesajma i Zaklade Zajednički put, a pod pokroviteljstvom Gradonačelnika.

190516_Pravo dobaNa ovogodišnjem petom izdanju našega Pravog doba sudjeluje 85 izlagača iz 10 zemalja, što je u odnosu na prošlu godinu porast od 16 posto, istaknula je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić. U ova tri dana posjetitelji će moći napraviti mali sistematski pregled, ali i savjetovati se o temama koje su svojstvene  u životu osoba u zrelijoj dobi te otkriti neke nove prilike ili hobije za koje možda do sada nisu imali vremena.

Kako se čulo, riječ je o prvom specijaliziranom sajmu namijenjenom osobama starijim od 50 godinama, ali i svim drugim generacijama koje žele pripremiti sebe  i svoje obitelji za zdravo i aktivno starenje. Posjetitelje očekuje bogat i stručno popratni program, predavanja, radionice, sistematski pregledi, pjevački i plesački nastupi te bogati izložbeni program na štandovima.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a