Nakon ljetnog odmora, nastavljamo s okupljanjem profesionalaca iz područja prodaje. Prošlog smo puta održali panel na kojem su podijeljena iskustva o globalnoj prodaji softwarea. U četvrtak, 27.9. Petar ĆukMediatoolkitov voditelj prodaje će opisati razvoj procesa u kojem svatko može postati prodavač.

Previše smo puta čuli kako je prodaja talent koji ili imaš ili nemaš. Nekad kao izgovor, a nekad kao način samohvale. Prije četiri godine kada se uspostavljao prodajni odjel u Mediatoolkitu, krenuli smo od pretpostavke kako se o prodaji kao i svemu ostalome uči. Do sad nismo promijenili mišljenje.

Petar je prvi zaposleni prodavač u Mediatoolkitu s ranijim iskustvom u B2C prodaji. Prvi izazov mu je bio prodati. Drugi, pronaći proces s kojim će prodavati brže i više. A treći, taj proces prenijeti i svakom novom prodavaču.

Tri godine kasnije, Mediatoolkit se uspješno prodaje u više od 60 zemalja svijeta, a Petar vodi dva prodajna tima i dokazuje kako dobar proces uvođenja zaposlenika osigurava uspješnu prodaju. Put do toga je uključivao automatizaciju ponavljajućih taskova, optimizaciju broja kontakata po različitim stadijima funnela i prije svega, stalna testiranja kako bi nastavili unaprijeđivati proces.

Pridružite nam se i saznajte više o tome kako smo to uspjeli.

ULAZ BESPLATAN, PRIJAVA OBAVEZNA

Prijava na: https://www.socialapplications.co/redirect/12753

Vrijeme: 27.9. u 18h
Mjesto: Mediatoolkit, Vukasovićeva 1, 5. kat, Zagreb

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a