Sve je spremno za svečani koncert Božić u Ciboni

Dvorana Košarkaškog centra Dražen Petrović spremna je za više od 1500 izvođača – vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova koji će 26. prosinca u 20 sati nastupiti na tradicionalnom koncertu Božić u Ciboni. Uz brojne umjetnike više od deset godina na ovom događanju sudjeluje i maestro Zdravko Šljivac koji kaže kako mu taj angažman puno znači, jer mu i Božić puno znači.

Koncert iz Cibone jedna je od najgledanijih emisija u godini, no pozivam sve da nam se pridruže u dvorani i uživaju u posebnoj atmosferi Božića u Ciboni“, istaknuo je Šljivac te otkrio kako su skladbe koje se izvode na koncertu prilagođene za zajedničko izvođenje kako bi i publika mogla pjevati. O pjesmama koje će se ove godine moći čuti kaže kako su tradicionalne i izvode se na svakom Božiću u Ciboni, no i da za svaki koncert izvođači imaju i premijeru novokomponiranih skladbi, pa će tako novu pjesmu ove godine izvesti Neno Belan.  Iako je lista izvođača impresivna Šljivac kaže kako na koncertu – nema zvijezda. „Najveća zvijeda je Božić. Zato pozivam sve da nam se pridruže u pjesmi i zajedništvu“, kazao je maestro.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, ustanovom Upravljanje sportskim objektima, Košarkaškim klubom Cibona te Hrvatskom radiotelevizijom koja će koncert prenositi na Drugom programu. Na kraju koncerta posjetiteljima u dvorani te gledateljima i slušateljima HRT-a tradicionalnu božićnu čestitku uputit će nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a