I DOBITNICI VINSKOG OSCARA SU…  DODIJELJENE „VINART“ NAGRADE

SVEČANA DODJELA „VINART“ NAGRADA (2)

Kako na jednom mjestu okupiti vrhunske stručnjake iz različitih grana vinarstva najbolje znaju u zagrebačkoj tvrtci Vinart, koja je drugu godinu zaredom organizirala dodjelu Vinartovih godišnjih postignuća. Pred čak 250 uglednih gostiju iz svijeta medija, poduzetništva i vinarstva vinski Oscari uručeni su onima koji su u protekloj godini i ranije obilježili domaću vinsku scenu.

„Izuzetno smo ponosni što je dodjela nagrada najboljim vinarima i vinarijama uspješno zaživjela i dokazala da u Hrvatskoj postojano raste i razvija se ne samo interes za vrhunska vina, nego i cjelokupna vinska scena. Stoga od srca čestitam dobitnicima te se nadam da nas sve očekuje još mnogo uspješnih godina. Ovim bih putem zahvalio i sponzorima mineralnoj vodi Romerquelle i Lidlu za cjelokupni doprinos našem događanju“ – izjavio je Saša Špiranec, osnivač nagrada.

Glavne nagrade osvojili su Vlado Krauthaker kao Romerquelle Osoba godine i Vinarija Miloš kao Romerquelle Vinarija godine, dok su Lidl regionalnim vinarijama godine proglašene vinarije Šember, Krauthaker, Fakin i Miloš. Priznanja za Trgovce godine otišla su u Roto dinamic d.o.o., vinoteku Bornstein i Vino.hr.

Na sinoćnjoj dodjeli koju je vodio poznati glumac Vedran Mlikota uručene su i nagrade za životno djelo pojedincima koji su svojim djelovanjem zadužili hrvatsko vinarstvo te nagrada udruge Women on Wine za vino godine vinariji Bibich. U odličnoj atmosferi te svečanom domjenku koji je uslijedio uživale su i brojne poznate osobe, poput Nataše Janjić, Ane Begić Tahiri, Petre Kurtele, Vedrana Mlikote i brojnih drugih.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a