Svjetska a cappella atrakcija, zbor Viva Vox,  nakon rasprodanih koncerata u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, dolazi 16. travnja u Zagreb, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Viva Vox, poznat po izvođenju svjetskih hitova uz podršku beatboxa, prošlog petka održao je solistički koncert u Nišu, a zbog velikog interesa u svakom gradu u kojem nastupa, i ovog će vikenda ponovo nastupiti u Nišu pred rasprodanom Dvoranom.

Nakon toga zbor kreće s pripremama za prvi solistički koncert u Zagrebu, za koji spremaju pravi spektakl.

Osim što izvode djela imitirajući instrumente svojim glasovima, svaku pjesmu prati posebna koreografija, te svjetlosni i vizualni efekti. Ovaj putujući spektakl izvodi obrade za koje je gotovo nezamislivo da ih je moguće otpjevati, i to bez ikakve instrumentalne pratnje.

Raznovrsni repertoar stvara posebnu žanrovsku sliku i doživljaj, jer Viva Vox publici daruje sve, od filmske glazbe, preko popa i rocka, pa sve do glazbenih žanrova kao što su industrial metal i dubstep.

Gibboni, Ameno grupe Era, Red Hot Chili Peppers, System of a Down, Beyoncé, Sia, samo su neki od izvođača u kojima publika uživa na njihovim koncertima. Prava “grmljavina” glasova na pozornici odvija se kada izvode djela bendova kao što su Pearl Jam, Nirvana, Rammstein, Metallica, The Prodigy, ali i legendarna grupe Queen.

Oni pomiču granice mogućeg u a cappella izvedbi, oni dolaze u Zagreb, oni su Viva Vox.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 120/140/160/200 HRK na blagajni Lisinskog ili online www.lisinski.hr

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a

Podijeli objavu
Prethodni članakBlagoslovljen i radostan Uskrs želi Vam PRglas
Sljedeći članakTouristarTV predstavlja proljeće u Zagrebu i stihovima iz pjesme “Zaljubi se u mene”
PRESS / Lisinski
Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski / Produkcija i organizacija vrhunskih glazbenih, a li i brojnih multimedijalnih priredbi osigurali su Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog vodeće mjesto na području glazbeno-koncertne djelatnosti u Hrvatskoj, ali i užoj regiji. Ovaj pravi glazbeni hram izvanredno je estetski i akustički oblikovan, te opremljen najsuvremenijom tehničkom opremom. Budući da je prostor multifkunkcionalno dizajniran i dobro osmišljen, uz primarnu djelatnost priređivanja vrhunskih koncertnih priredbi, Dvorana organizira filmske premijere, zanimljive izložbe, a često je i domaćin međunarodnih kongresa i skupova, čime sustavno njeguje kongresni turizam i promovira ekonomske potencijale i turističke mogućnosti Zagreba i Hrvatske.Više na http://www.lisinski.hr/