Event je organiziran u skladu sa strogim smjernicama EHF-a za 1800 sudionika iz 16 europskih zemalja u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza uz podršku agencije Komunikacijski laboratorij

Na RSVP festivalu najboljim sportskim eventom 2017. godine proglašen je Završni ždrijeb EHF EURO 2018. u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza uz podršku agencije Komunikacijski laboratorij.

Silvijo Njirić, direktor marketinga Hrvatskog rukometnog saveza izjavio je: “Ponosni smo na primljeno priznanje za najbolji sportski event godine, ovo je samo još jedna potvrda da je povjerenje Europske rukometne federacije HRS-u zaista bilo opravdano. Naime, Hrvatski rukometni savez jedini je dva puta bio domaćin turnira, drago mi je što su dobre prakse Saveza prepoznate i nagrađene.”

Završni ždrijeb Europske rukometne federacije za Europsko rukometno prvenstvo 2018. godine  održan je u lipnju 2017. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Event je organiziran u skladu sa strogim smjernicama EHF-a za 1800 sudionika iz 16 europskih zemalja. U pripremi eventa posebna pozornost bila je usmjerena na organizaciju TV prijenosa uživo. Završni ždrijeb EHF EURO 2018. održao se kroz tri faze: službeni dio – finalno izvlačenje parova, gala večera za 200 VIP uzvanika te zabavni program na otvorenom za građane.

Manuela Šola„Nama u Komunikacijskom laboratoriju glavna motivacija je uspješno organizirati event na zadovoljstvo klijenta i svih prisutnih. Svakako da dobro organiziran event još uspješnijim čini priznanje struke zbog čega smo zaista ponosni i sami sebi visoko postavljamo ciljeve.  Hvala i ovim putem stručnom žiriju što su prepoznali naš rad kako bi Završni ždrijeb EHF EURO 2018. zaista bio na europskoj razini.“ Izjavila je Manuela Šola, vlasnica i direktorica nagrađene agencije Komunikacijski laboratorij.

RSVP festival nagrađuje najbolje događaje u Hrvatskoj. Priznanje se dodjeljuje u 22 kategorije, a o dobitnicima odlučuje žiri sastavljen od članova iz event, marketing, oglašivačkog i PR sektora.  RSVP festival educira, unaprjeđuje struku te sudionicima daje praktična znanja i vještine potrebne za uspješno bavljenje organizacijom događaja.

Pitaj, sugeriraj, komentiraj

komentar/a