360° komunikacijskim pristupom osnažuje se pozicioniranje u turističkoj industriji

Zagrebačka agencija Grizli komunikacije i Amadria Park, hotelijerska tvrtka s više od 100 godina tradicije, potpisale su ugovor o suradnji. Dvanaest hotela, u Zagrebu, Opatiji i Šibeniku, kroz ovu će suradnju dodatno osnažiti svoju etabliranu poziciju u turističkoj industriji, a ciljnim javnostima u regiji i Europi obraćat će se 360° pristupom, koji obuhvaća jedinstvenu i konzistentnu komunikaciju kroz odnose s javnošću, društvene mreže i oglašavanje.

 „Amadria Park u svakom segmentu poslovanja na prvo mjesto stavlja kvalitetu, pa tako i u komuniciranju ponuda i usluga. Vjerujemo da će Grizli komunikacije uspješno predstaviti naše vrijednosti, prije svega činjenicu da smo dobri i odgovorni domaćini koji svojim gostima uvijek pružaju više od očekivanja, uz osmijeh na licu.“ – rekao je izvršni koordinator marketinga Amadria Parka Ivan Sarajlić.

„Ponosni smo što je još jedna uspješna tvrtka prepoznala kvalitetu našeg rada i povjerila nam planiranje i vođenje dijela svojih komunikacijskih aktivnosti. Turizam je za Hrvatsku izrazito važna gospodarska grana, koju se mora poticati kvalitetnim komuniciranjem, kako bi se ostvarili svi potencijali koje nudi. Amadria Park ima punu podršku Grizli komunikacija na putu do gosta koji traži idealan odmor i do još boljih poslovnih rezultata.“ – izjavio je direktor Grizli komunikacija Tomislav Čehulić.

Podijeli objavu
Prethodni članakPredstavljen žiri za SoMo Borac 2019. i otvorene prijave
Sljedeći članakWeekend Media Festival dio legendarnog Monopolyja
Grizli komunikacije
Pod pojmom marketinga većina ljudi podrazumijeva konvencionalne metode oglašavanja - jumbo plakate i dosadne, nezanimljive TV reklame. Brojne tvrtke nisu svjesne koliko je važno sistematizirano komunicirati svoj brand i nisu upoznate s mogućnostima koje pružaju moderne integrirane komunikacijske strategije, mediji i kreativno oglašavanje. Cilj rada agencije Grizli komunikacije jest da upravo to promijeni i da iz svake tvrtke izvuče ono najbolje i učini je različitom od drugih. Želimo privući potrošače kako bi kupili vaš proizvod, koristili vaše usluge i slušali ono što im želite reći. Grizli tim čini muška i ženska ekipa koja zna skoro sve što se može i treba znati o odnosima s javnošću, oglašavanju i komunikaciji na društvenim mrežama, a posebna su nam strast gerilske komunikacijske strategije. Naša je misija pomoći tvrtkama koje nemaju mnogo iskustva u komunikaciji ili velike marketinške budžete, kako bi svoje proizvode, usluge i imidž svojih brendova mogli komunicirati željenoj javnosti s maksimalnim učinkom te uz što manja ulaganja. Više možete pročitati na: grizli.hr.