U Parizu je od 3. do 6. lipnja održan prvi europski festival turističke promocije,Tourism&Strategy u okviru kojeg su dodijeljene i nagrade za najbolje projekte turističke promocije u Europi. Hrvatska mobilna aplikacija za turiste «Zagreb Be There» osvojila je nagradu kao najbolja u kategoriji digitalnih medija, u konkurenciji od 30 gradova iz 20 europskih zemalja.

Riječ je o projektu Turističke zajednice grada Zagreba nastalom u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić OM i Brlog koja turistima omogućuje razgledavanje grada pomoću pametnih telefona, uz nagrade. Osim klasičnih turističkih lokacija, posebnost ove aplikacije su posebno osmišljene rute koje turistima otkrivaju manje razvikana, a jednako zanimljiva mjesta u gradu.

Aplikacija je ranije ove godine osvojila i nagradu MIXX na Danima komunikacija kao najbolja hrvatska mobilna aplikacija. Nagrade struke, kao i dobre reakcije korisnika, posjetitelja Zagreba koji ju sve više koriste, rezultirat će ovog ljeta i nekim novim zanimljivim rutama u aplikaciji.

Vezani članci: 

Upoznajte drugačiji Zagreb kroz aplikaciju Zagreb Be There

TZ_CROATIA_web-296x276

Podijeli objavu
Prethodni članakAgencija „Prime Communications“ dobitnik IPRA nagrade za 2015. godinu
Sljedeći članak[POSAO-ZAGREB] I TO NIJE SVE! traži Account manager asistenta (m/ž)
Bruketa & Žinić OM
Bruketa&Žinić OM je grupa agencija za tržišno komuniciranje, a čine ju reklamne agencije Bruketa&Žinić OM Zagreb (Hrvatska), Bruketa&Žinić OM Beč (Austrija), Popular Bruketa&Žinić OM Beograd (Srbija), Artgroup Bruketa&Žinić OM Baku (Azerbajdžan), brand konzultanti Brandoctor, digitalna agencija Brlog, te Brigada – studio za projektiranje učinkovitih prodajnih, izložbenih i uredskih prostora, produkt dizajn i arhitekturu. Jedna je od najviše nagrađivanih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi s preko 400 međunarodnih nagrada za efikasnost i kreativnost. Više o agenciji na web stranici bruketa-zinic.com/hr