Četvrto izdanje PRaznika donosi zanimljiv panel, predavanja i radionice koji će sudionicima približiti važnost društvenih mreža u životu svjetskih i hrvatskih influencerica.

Na panelu „Let’s talk about influence“ sudjeluju Lucija Lugomer, najpoznatiji hrvatski plus size model, te Renata Sopek, vlasnica Ultrafit portala, TV voditeljica i novinarka te fitness trenerica. Lucija i Renata će na panelu u sklopu PRaznika na Bernaysu podijeliti svoja iskustva u radu na društvenim mrežama, objasniti važnost stalne komunikacije i održavanja odnosa s fanovima te opisati kako se ostvaruje suradnja s različitim brendovima. Nakon panela slijedi zanimljivo predavanje pod nazivom „This is how I do it“ koje će održati američka televizijska novinarka, producentica i blogerica Ashley Colburn, poznata i kao ambasadorica hrvatskog turizma u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i drugdje u svijetu.

Svrati s ekipom 5. travnja na Bernays i sudjeluj u predavanjima i radionicama jer najbolji od najboljih osvajaju školarinu! Kući nitko ne ide praznih ruku jer smo za sve sudionike osigurali popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 2500 kn, a sve to uz red znanja i zabave. Prijavi se na četvrto izdanje PRaznika na linku: Preuzmi inicijativu! Vidimo se na Bernaysu!

Podijeli objavu
Prethodni članakDani komunikacija: AdBlock na advertising festivalu
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 23. 3. 2018.
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.