Odluka je donesena na temelju analize rezultata koji su potvrdili da Edward Bernays Visoka škola pruža cjelovito i tržišno primjenjivo obrazovanje iz područja komunikacijskog menadžmenta, odnosa s javnošću i turizma. Uz pet generacija studenata te poslovnu i akademsku zajednicu, nagrada za regionalnog BIZNIS PARTNERA dodatna je potvrda kvalitete studijskih programa Bernaysa te inovativnog načina rada i obrazovanja u kojem je od samog početka djelovanja, uz usvajanje teorijskih znanja, naglasak stavljen i na profesionalno usavršavanje studenata.

„Ova visokostručna obrazovna institucija primjer je visokog stupnja profesionalnosti i etičnosti, uvažavanja poslovnih partnera i studenata te društveno odgovornog odnosa prema lokalnoj zajednici. Veliko zanimanje studenata za upis na studije, kao i veliki broj zaposlenih studenata, parametri su na temelju kojih je Edward Bernays postala snažan oslonac u obrazovanju i razvoju komunikacijske industrije jugoistočne Europe.“, istaknuli su u obrazloženju nagrade EDU BIZNIS PARTNER 2018.

Posebnu nagradu Edward Bernays Visokoj školi za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera primio je dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo. „Visokoobrazovna institucija, neovisno o kvaliteti i broju studijskih programa koje izvodi, nema nikakvog smisla ako nema pravu suradnju s poslovnom zajednicom. Iz te perspektive, ova nagrada je najveći motiv da radimo još i bolje te nastavimo razvijati svoje studije i neprestano širiti postojeću mrežu od gotovo 90 partnera. Kroz naše studije u prvih pet godina prošlo je više od 400 studenata i upravo su oni glavni poticaj da pomičemo granice u području visokog obrazovanja.“, istaknuo je doc. dr. sc. Jugo.

Regionalna nagrada za BIZNIS PARTNERA peta je u nizu nagrada struke koja je uručena Bernaysu tijekom dosadašnjeg petogodišnjeg djelovanja. Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodijelila je Bernaysu 2013. Grand PRix nagradu za najbolju kampanju lansiranja, a potom su uslijedila priznanja Superbrands Hrvatske za najbolji hrvatski akademski brend.

Prestižna godišnja nagrada BIZNIS PARTNER koja se dodjeljuje tvrtkama na području jugoistočne Europe pokrenuta je prije 24 godine s ciljem skretanja pažnje javnosti i dodatnog isticanja kompanija i institucija koje se u svom poslovanju vode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama istovremeno iskazujući dobre poslovne rezultate.

Podijeli objavu
Prethodni članakNajbolja agencija u regiji s BalCannesom odlazi u Cannes!
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled događanja 21. 6. 2018.
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.