Nakon poduzetničkih u PR vode

Jednoj od najstarijih hrvatskih agencija za odnose s javnošću ovih se dana pridružila Danijela Čavlović, široj javnosti poznatija kao vlasnica prvog zagrebačkog bed&breakfast kapaciteta, Studija Kairos. Danijela dolazi u Manjguru na poziciju starije savjetnice gdje će biti zadužena za klijente iz turističkog, farmaceutskog i investicijskog sektora.

„Radeći u turizmu uspjela sam postaviti neke nove standarde u domaćoj hospitality industriji, no nakon šest godina vođenja vlastitog biznisa, došlo je vrijeme za novi ciklus. S obzirom da je iza mene dugogodišnji rad u novinskim redakcijama, agenciji, korporaciji, poduzetništvu i javnom sektoru, vjerujem da ću svojim bogatim iskustvom doprinijeti Manjgurinom timu“ – istaknula je Danijela koja je donedavno bila i predsjednica Zajednice obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled događanja 7. 9. 2018.
Sljedeći članakOgranak HND na HTV-u protiv manipulacija i neodgovornog ponašanja privilegirane manjine
Manjgura d.o.o. je agencija za odnose s javnošću koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga još od davne 1997. kada je pojam PR-a bio još daleka, nepoznata strana riječ. Radimo sve, od strateškog planiranja do stavljanja zareza u vaše tekstove. Posebno područje interesa tvrtke je krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici (neki ga nazivaju i spinom) i novi mediji. Kažu da se tu zaista dobro snalazimo. Inače, manjgura znači curica po dubrovački. Nezgrapnog imena, ali neodoljiva. Mane? Previše radi. Više možete pročitati na web stranici: manjgura.hr.