Na redovnoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza održanoj u hotelu International u Zagrebu dosadašnji pomoćnik predsjednika i dugogodišnji član Upravnog odbora Davorin Štetner izabran je za novog predsjednika saveza.

Hrvatski auto i karting savez – HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije – FIA-e. Štetner na čelo dolazi nakon Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika. Štetner, hrvatski poduzetnik i investitor je u poslovnim krugovima poznat i kao predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, a član je i Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

„Zahvaljujem članovima HAKS-a na velikoj podršci i povjerenju koje su mi danas iskazali. Čeka nas puno posla i vjerujem kako će se ubrzo vidjeti i konkretni potezi. Posebnu pažnju posvetit ću kvalitetnim organizatorima natjecanja i vozačima koji čine naš sport!”, istaknuo je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza – HAKS-a.

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza - HAKS-a

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled događanja 8.3.2019.
Sljedeći članakAgencija Kofein traži Account managera (m/ž)
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.