Na konferenciji namijenjenoj studentima, dekan Bernaysa je održao govor o uspjehu i podijelio s prisutnima svoj put do uspjeha i brojne izazove s kojima se tijekom karijere susretao.

Sedma Youth to Business konferencija održana je 16. travnja 2015. godine na Građevinskom fakultetu u Rijeci, a prisustvovali su joj brojni studenti s različitih fakulteta koji su željeli doznati više o generaciji Y i problemima s kojima se mladi danas susreću kad je o pronalasku posla riječ. Na konferenciji su uz dekana Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment mr. sc. Damira Jugu sudjelovali i Daniel Ackermann, suosnivač i direktor vodeće regionalne agencije za društvene medije Degordian, Elizabeta Novaković, osnivačica ACRO rokovnika, Ladislav Jurić, osnivač WhoHack startupa, Nenad Vukušić, osnivač Copyraonice, Ivan Kovačević, voditelj Digitalnog marketinga u Agrokoru te predstavnici različitih tvrtki koji su s prisutnima podijelili iskustva i razmišljanja vezana za povezivanje studenata s poslovnim sektorom. Upravo je ova Youth to Business konferencija bila prilika mladim ljudima da upoznaju poslovne lidere, mislioce i stručnjake s ciljem stvaranja novih, ali i najbitnije od svega, primjenjivih ideja koje će utjecati na svijet i njegovu budućnost.

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 17.04.2015.
Sljedeći članakPobjednici Croatia Effie-a 2015: Franck, Imago reklamna agencija i medijska agencija Unex Media s kampanjom “CROmpiri”
Edward Bernays
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.